Miss Gibraltar este Miss World 2009 - FOTO

simeon stalpnicul png

Miss Gibraltar, Kaiane Aldorino, 22 de ani, a fost aleasă Miss World 2009 printre cele 112 candidate ale unei competiţii ce s-a desfăşurat sâmbătă la Johannesburg, în Africa de Sud.

"Mulţumesc Africii de Sud, este momentul cel mai minunat din viaţa mea", a declarat ea cu lacrimi în ochi. Reprezentanta Mexicului, Perla Beltran, a obţinut locul al doilea în faţa lui Thatum Keshwarm, reprezentanta Africii de Sud.

Această competiţie a fost transmisă sâmbătă în direct de la Midrand, o suburbie a metropolei sud-africane. Potrivit organizatorilor, ceremonia a fost urmărită în lume de un miliard de telespectatori.

Miss World 2008, rusoaica Ksenia Suhinova, a încoronat-o pe fericita câştigătoare.

image

Miss India, Pooja Chopra, foarte aplaudată, a câştigat la categoria destinată să recompenseze reginele frumuseţii având o acţiune caritativă în ţara lor. Ea făcea parte dintre finaliste împreună cu candidatele din Barbados şi Guatemala.

Miss Anglia a fost poreclită "Barbie Luptătoarea" de mass-media din Marea Britanie. Katrina Hodge, 22 de ani, a servit în armata britanică în Irak şi a obţinut o lună de permisie pentru a participa la concurs.

Vezi aici galerie foto cu Miss World 2009

Kerenina Sunny Halim, Miss Indonezia, a fost de asemenea eliminată după ce a fost în centrul unei lupte judiciare de ultim moment, cotidianul sud-african Mail and Guardian evocând apartenenţa sa la o Biserică americană, The Family International, vizată prin acuzaţii de abuzuri sexuale asupra unor copii.

Societatea Miss World a încercat în zadar sâmbătă să fie interzisă în justiţie publicarea articolului în chestiune pe site-ul web al ziarului. "Mail and Guardian a pătat onoarea unei tinere femei fără niciun motiv", a reacţionat organizaţia.

"Compania Miss World are neobrăzarea să ne intimideze ameninţându-ne că vom plăti sute de milioane de lire sterline în daune şi interese", a reacţionat redactorul şef al Mail and Guardian, Nic Dawes, reamintind că el a propus societăţii un drept de răspuns.

Oraşul Johannesburg a cheltuit 90 de milioane de ranzi (12 milioane de dolari) pentru a primi concursul. Viitoarea competiţie pentru alegerea Miss World 2010 se va desfăşura în Vietnam.

Prima Miss World a fost suedeza Kiki Hakansson în 1951.

India şi Venezuela sunt cele două ţări care au produs cele mai multe câştigătoare, cu 5 titluri fiecare, notează Agerpres.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
fiii lui adrian nastase jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
cub mama theo rose carmen harra png
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg