Motivul pentru care George Clooney le-a dăruit prietenilor câte un milion de dolari

Ultima actualizare:

    George Clooney le-a dăruit prietenilor câte un milion de dolariFoto: Getty
George Clooney le-a dăruit prietenilor câte un milion de dolariFoto: Getty

George Clooney este unul dintre actorii pe care banii nu i-a schimbat și l-au făcut să-și uite persoanele apropiate. Ba mai mult, actorul a fost atât de darnic, încât a dăruit prietenilor câte un milion de dolari.

Într-adevăr, George Clooney a ales 14 dintre cele mai apropiate persoane și le-a dăruit câte o valiză cu un milion de dolari. Dezvăluirea a fost făcută de Rande Gerbe, soțul fotomodelului Cindy Crrawford , care a povestit că actorul a făcut generoasa faptă în urmă cu patru ani, iar motivul a fost pe cât de simplu, pe atât de nobil: pentru a-i răsplăti că i-au fost alături atunci când nu era bogat, relatează E News!.

George Clooney a vrut să le mulțumească ritr-o modalitate memorabilă că i-au oferit ajutorul pe vremea când era sărac și a mărturisit că fără ajutorul lor, nu ar fi ajuns atât de departe.

Cei mai mulți dintre norocoșii care au primit câte un milion de dolari, sunt oameni cu venituri modeste. Cum actorul a fost și el cândva în aceeași ipostază, s-a gândit că ar fi bine să le ofere șansa de a nu mai avea grija zilei de mâine.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net