Motivul pentru care Heidi Klum face sex de cinci ori pe zi

Ultima actualizare:

    Heidi arată fabulos la 44 de ani
Heidi arată fabulos la 44 de ani

Abdomen plat, braţe tonifiate, sâni fermi şi picioare interminabile. Heidi Klum demonstrează cu fiecare apariție că este una dintre cele mai sexy modele din lume. Supermodelul ajuns la 44 de ani a declarat recent că secretul frumuseţii ei este…sexul.

În 2012, declara că este expertă în sex oral, iar acum spune că are o viață sexuală intensă.

„Prietenii mei homosexuali m-au consiliat în acest sens şi mi-au împărtăşit secretele lor despre bărbaţi. Sunt o enciclopedie, au idei şi păreri interesante.În plus, m-au învăţat multe lucruri utile despre bărbaţi. De la ei am aflat secretul unei felaţii perfecte", declara Heidi în urmă cu șase ani.

Zilele trecute, supermodelul a spus că face sex și de cinci ori pe zi. Heidi crede că atât starea sănătăţii, cât şi aspectul tineresc, se datorează în mare măsurii vieţii sexuale. "Mai mult sex înseamnă că vei trăi mai mult", explică Heidi.

Un studiu ştiinţific arată că, într-adevăr, bărbaţii mai activi sexuali trăiesc mai mult, însă în cazul femeilor, totul se reduce la "calitatea" actului sexual.

Modelul german este mamă a patru copii și a avut numeroase relații de-a lungul timpului. Acum, frumoasa Heidi se iubește cu Tom Kaulitz, un tinerel de 28 de ani.


    Heidi Klum şi Tom Kaulitz au profitat de vremea frumoasă, din Cabo San Lucas  Foto: Guliver/Splashnews
Heidi Klum şi Tom Kaulitz au profitat de vremea frumoasă, din Cabo San Lucas Foto: Guliver/Splashnews

Cei doi au și fost fotografiați recent de paparazzi în vacanță, în Mexic. Heidi și Tom şi-au făcut de cap la o vilă în Cabo San Lucas, pe care au închiriat-o un weekend. Heidi Klum a făcut plajă în sânii goi și s-a giugiulit non-stop cu iubitul.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net