Motivul pentru care Oprah Winfrey nu are copii: "M-ar urî”

Ultima actualizare:
Oprah Winfrey pe coperta numărului din Aprilie a publicației Good Housekeeping UK
Oprah Winfrey pe coperta numărului din Aprilie a publicației Good Housekeeping UK

Faimoasa prezentatoare Oprah, în vârstă de 63 de ani, fuge de responsabilități și îndatoriri și nu vrea să aibă copii. În schimb, aceasta aceasta preferă compania câinilor.

”Nu îmi doresc copii! Nu cred că aș fi o mamă bună pentru un bebeluș. Nu am răbdare pentru o astfel de responsabilitate. Am răbdare pentru câinii mei, dar aceștia nu au nevoie de atâta timp cât ar avea nevoie un nou născut”, a declarat prezentatoarea pentru publicația Good Housekeeping UK, unde Oprah va apărea pe coperta numărului din Aprilie.


    Oprah Winfrey pe coperta numărului din Aprilie a publicației Good Housekeeping UKfoto:Getty Images
Oprah Winfrey pe coperta numărului din Aprilie a publicației Good Housekeeping UKfoto:Getty Images

Oprah mărturisește că nu are mustrări de conștiință și că nu regretă faptul că nu are copii. De fapt, se simte chiar bine în această postură. În schimb, aceasta se consideră o figură maternă pentru cele 172 de fete din organizația ei, Leadership Academy, și că acest lucru îi este suficient.

Fetele de la școala ei, pe care a deschis-o acum câțiva ani în Johannesburg, Africa de Sud, i-au dat șansa să le fie ”mămica lor”, deoarece este o femeie puternică, de la care au ce învăța. “Atunci când oamenii mă presau să mă căsătoresc și să am copii, știam că nu voi face acest lucru și că nu voi regreta decizia mea, pentru că mă simt ca o mamă a copiilor lumii. Dragostea nu cunoaște limite. Nu contează dacă ai un copil al tău sau dacă cunoști unul de 10 ani sau chiar de 20. Dacă iubirea este reală atunci poate funcționa și așa”, au fost declarațiile acesteia.

Oprah Winfrey este o femeie cu o carieră de success, iar acest lucru îi limitează timpul pe care l-ar putea petrece alăuri de familie, în cazul în care s-ar fi gândit să și-o întemeieze. Ea este conștientă de acest lucru și a renunțat la viața personală, în schimbul celei profesionale.

“Dacă aș avea copii, aceștia m-ar urî. Ar fi fost de ajuns ca aceștia să vorbească despre relația deficitară pe care o avem la o emisiune echivalentă cu cea a mea și un domeniu din viața mea ar fi avut de suferit, Fie cariera, fie familia", a povestit Oprah.

La vârsta de 14 ani, Oprah a născut un copil, un băiat, care a murit în spital, la scurt timp după naștere, probabil de aici si decizia prezentatoarei de a nu avea copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Șoșoacă SOS a făcut circ în Parlamentul European și a fost evacuată FOTO profimedia 0890554735 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net