N-ai zice că au trecut de 60 de ani! Cum se mențin în formă Hugh Grant, Harrison Ford și Dolph Lundrgen

profimedia 0589705209 1 jpeg
Dolph Lundgren zice că îl ajută faptul că s-a logodit cu o antrenoare mult mai tânărăFotografii: Profimedia

Au găsit secretul pentru ca timpul să nu-i urâţească! Actorii Hugh Grant, Dolph Lundgren şi Harrison Ford arată de 40 de ani, deşi doi dintre ei au trecut deja de 60 de ani, iar unul chiar de 70.

Hugh Grant (60 ani), binecunoscut pentru rolul din filmul „Patru nunţi şi o înmormântare”, s-a însurat pentru prima oară la 57 de ani. Până la această vârstă s-a preocupat mult de aspectul său fizic. Pe lângă faptul că a făcut gimnastică, pentru a-şi menţine trupul, starul foloseşte creme de femei pentru a nu face riduri.

image
Hugh Grant se dă cu creme împotriva ridurilor

L-a dat de gol fosta lui iubită, Elizabeth Hurley, cu care a avut o relaţie de 13 ani, până în 2000. Ea a dezvăluit că Grant, care are o avere de 80 milioane $, folosea cremele sale cosmetice. Actorul s-a însurat în 2018 cu producătoarea de televiziune suedeză Anna Eberstein, de 42 de ani, cu care are trei copii: unul de 8 ani, unul de 5 ani şi unul de 2 ani. A mai fost cuplat cu chinezoaica Tinglan Hong, cu care are un fiu de 9 ani şi o fiică de 7 ani. 

Toţi fac exerciţii fizice la sală

Dolph Lundgren (63 de ani), născut în Suedia, a cunoscut faima la Hollywood în anii 1980, după ce a câştigat un turneu european de karate. Avea o formă fizică extraordinară, fiindcă trăgea de fiare. Însă apoi s-a apucat de droguri, băutură, orgii sexuale. Era să se nenorocească şi să-şi rateze cariera. L-a salvat Sylvester Stallone care l-a distribuit în „Eroi de sacrificiu” şi „Creed 2”. A reînceput să tragă de fiare şi să facă exerciţii la sală cu antrenoarea Emma Krokdal, de numai 24 de ani, cu care s-a logodit în 2019. A fost însurat cu Anette Qviberg, între 1994-2011, căsnicie din care are două fiice, Ida, de 24 de ani, şi Greta de 19 ani, şi cu Peri Momm, între 1991-1992. Are o avere de 18 milioane $. 

Binecunoscut pentru rolurile din seriile “Războiul stelelor” şi “Indiana Jones”, Harrison Ford (78 de ani) e un neînfricat pilot care nu renunţă la manşa de avion, deşi a fost la un pas să moară într-un accident. Zice că îl ajută să nu îmbătrânească faptul că a renunţat la carne şi la produsele lactate, dar consumă proteine sub formă de suplimente alimentare pentru masa musculară.

dolph profimedia 0589717360 1 jpeg
Harrison Ford a renunţat la carne, produse lactate şi trage de fiare

Face exerciţii la sală, trage de fiare, ciclism şi joacă tenis. Din 2010 e însurat cu Calista Flockhart (56 de ani) şi are o avere de 300 milioane $. Harrison Ford a mai fost căsătorit cu Melissa Mathison din 1983 până în 2004. Din căsnicia lor au rezultat cei doi copii, Georgia (30 de ani) şi Malcom (33 de ani). Melissa Mathison a murit răpusă de cancer în 2015. Împreună cu Calista, starul a înfiat un băiat, Liam, în vârstă de 19 ani.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
Alla Pugaciova FOTO Twitter
Alexander Lukașenko FOTO AFP
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda