Naomi Campbell spune că are un ”copil de vis”: ”Este minunată, independentă și doarme 12 ore”

Ultima actualizare:

    Naomi Campbell vorbește în premieră despre meseria de mămicăfoto: Instagram
Naomi Campbell vorbește în premieră despre meseria de mămicăfoto: Instagram

Naomi Campbell, 51 de ani, a declarat că are ”un copil de vis”. Fotomodelul britanic a fost prezent la gala Vogue, din Londra, și a povestit cât de frumoasă este viața de mămică. ”Doarme 12 ore, este foarte energică și este de o scumpete cuceritoare”, au fost cuvintele lui Naomi la adresa fetiței ei care a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni.

Naomi Campbell, 51 de ani, a ales să nu dezvăluie numele ficei ei. Însă într-un interviu acordat recent postului de televiziune BBC, ”Pantera Neagră” a dezvăluit emoționată: ”Sunt o norocoasă. Cred că am un copil de vis. Este minunată. Este foarte independentă încă de pe acum, foarte inteligentă și doarme 12 ore. Este o fetiță cuminte”. Întrebată de moderatoarea emisiunii dacă vrea să își crească fetița conform principiilor ei de viață, Naomi a răspuns simplu: ”Normal că vreau să fie o femeie independentă. Acum o învăț cât de importantă este igiena în viața noastră, chiar dacă e prea mică să înțeleagă”. Naomi are o avere de 80 de milioane de dolari.

Citește și:

Naomi Campbell împlinește 50 de ani! Arată perfect și nu are de gând să se retragă de pe podium

Naomi Campbell, cu sânii pe-afară la 48 de ani. Colegele tinere au de ce să fie invidioase

Naomi Campbell păstrează misterul privind venirea pe lume a fetiței

Naomi Campbell a anunțat în a doua jumătate a lunii mai din acest an că a devenit mămică de fetiță. Ea a postat o fotografie în care ține în palme piciorușele fetiței. ”Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viaţa mea, nu există cuvinte să descrie legătura de-a lungul vieţii pe care o împărtăşesc acum îngerului meu. Nu există dragoste mai mare”, a scris ea pe Instagram. În mai 2017, Campbell declara pentru revista Evening Standard că se gândeşte să devină mamă, dar nu se grăbeşte. "Mă gândesc tot timpul să am copii", a spus ea atunci. "Dar acum, aşa cum este acum ştiinţa, pot să fac asta când vreau". Nici în ziua de azi, Naomi nu a dezvăluit dacă a apelat la serviciile unei mame-surogat, mai mult decât atât, a lăsat să se înțeleagă că ”ar fi ținut secretă sarcina în ultimele luni”. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net