Nașterea și decăderea unui star! Marlon Brando, un adevărat Casanova. A cucerit deopotrivă femei și bărbați

Ultima actualizare:

Marlon Brando a rămas în istorie prin prisma rolurilor pe care le-a avut în filme precum „Un tramvai numit dorință" și „Nașul", dar și datorită vieții sale tumultoase. Nu a dus niciodată lipsă de admiratori și admiratoare, iar sfera sa amoroasă a fost dintotdeauna subiect de discuție. 

Marlon Brando, un adevărat Casanova Sursă foto: Profimedia
Marlon Brando, un adevărat Casanova Sursă foto: Profimedia

Marlon Brando a avut o carieră de peste cincizeci de ani în industria cinematografică și s-a făcut remarcat prin roul său în pelicula „Nașul". Succesul fulminant de care s-a bucurat filmul și aspectul demn de paginile unei reviste pe care îl avea Marlon l-au adus repede în atenția publicului. Hedonist convins, actorul nu a refuzat noile experiențe și a întreținut relații sexuale atât cu bărbați cât și cu femei. 

Citește și: A încercat să se sinucidă după ce Marlon Brando a forațat-o să facă avort 

Brando, fiul unui vânzător și al unei actrițe, s-a născut pe 3 aprilie 1924 în Omaha, Nebraska. Se pare că a moștenit atitudinea rebelă de la mama sa. Tânărul Marlon Brando a fost expulzat din cadrul „Academiei Militare Shattuck‟ din Faribault, Minnesota, pentru insubordonare. Nu a stat mult pe gânduri, și-a făcut bagajele și a plecat New York, unde a început să studieze actoria. A obținut ușor notorietatea, însă rolul din Nașul i-a reîmprospătat imaginea și i-a adus un premiu Oscar. 

Marlon Brando a avut o viață sexuală tumultoasă

Notorietatea și viața zbuciumată pe care a adus-o i-au șubrezit starea de sănătate. Astfel, în anii 1970 și 1990 a cântărit nu mai puțin de 120 de kilograme. În plus, a fost diagnosticat cu diabet de tip 2. Producătorii și regizorii au ajuns să îl evite din pricina cerințelor exagerate pe care le avea. 

Viața sexuală a lui Marlon Brando a fost una plină de experiențe și aventuri. „La fel ca numeroși alți bărbați, și eu am avut experiențe homosexuale și nu mi-e rușine de asta‟, a recunoscut Marlon preferințele lui pentru toate genurile.

Actorul a fost căsătorit de trei ori și a ajutat la nașterea a 11 copii, între care trei dintre ei au fost adoptați. Viața personală a actorului a fost una extrem de haotică, așadar nu este de mirare că dramele nu l-au ocolit. 

Vezi și: Apetitul sexual al lui Marlon Brando și aventurile sale 

În anul 2004, actorul a murit de insuficiență respiratorie din cauza fibrozei pulmonare asociate cu insuficiență cardiacă congestivă la „Centrul Medical UCLA‟, Statele Unite ale Americii. În plus, suferea și de diabet, dar și de cancer la ficat.

Citește mai multe despre viața tumultoasă a lui Marlon Brando pe clickpentrufemei.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net