Natalie Wood a murit când şi-a prins soţul în pat cu un bărbat. Secretul a fost ţinut ascuns timp de 33 de ani şi a fost dezvăluit abia recent

image
Christopher Walken (71 de ani) este căsătorit din anul 1969

Moartea actriţei Natalie Wood a fost învăluită în mister 33 de ani! Iată că, recent, a ieşit la lumină că ea a murit după ce l-a prins pe soţul său, Robert Wagner, în pat cu actorul Christopher Walken.

Bombă! Robin Butillo, un expert în decoraţiuni interioare din Pennsylvania, a dezvăluit publicaţiei “National Enquirer” că actorul Christopher Walken (71 de ani) a mărturisit că s-a cuplat cu actorul Robert Wagner, astăzi în vârstă de 84 de ani, chiar înainte ca Natalie Wood să moară. Actriţa i-a prins în pat în timp ce se aflau toţi trei pe iaht înaintea tragediei care s-a petrecut la 29 noiembrie 1981. Oficial, Natalie a murit în acea noapte, la numai 43 de ani, căzând de pe iaht în largul insulei Santa Catalina. A fost găsită moartă la 2 kilometri de vas în cămaşă de noapte şi şosete. S-a declarat că înecul a fost accidental, deşi pe trupul actriţei s-au descoperit numeroase contuzii.

În noiembrie 2011, căpitanul vasului, Dennis Davern, a dezvăluit că între Wood şi Wagner a existat o dispută înainte ca ea să cadă în apă. De asemenea, acesta a spus că soţul a făcut presiuni asupra lui să nu o caute imediat. Ancheta s-a redeschis, dar în 2013 a fost din nou închisă, cazul fiind calificat drept “înecare cu factori necunoscuţi”.

Recenta mărturie a lui Butillo face ca ancheta să fie repusă pe tapet. Martorul spune că era coleg de cameră cu un prieten apropiat al lui Walken, căruia acesta i-a făcut mărturisirile cutremurătoare la telefon. “Nu am spus niciodată nimic despre moartea lui Natalie Wood, dar simt că nu mai pot să tac. Mă frământă îngrozitor de ani de zile”, a spus decoratorul. “Dacă nu şi-ar fi prins soţul în pat cu amantul, probabil celebra actriţă nu ar fi murit”, scrie “National Enquirer”.

image
Christopher Walken (71 de ani) este căsătorit din anul 1969Foto: Guliver/Getty images

image

Click! spune

Actriţa americană Natalie Wood, născută Natalia Nikolaevna Zacharenko, a jucat în 56 de filme. A fost un copil star şi apoi a făcut roluri memorabile în “Miracolul de pe strada 34”, “Splendoare în iarbă”, “Rebel fără cauză” şi “Poveste din cartierul de vest”.

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Rica Raducanu, Facebook jpg
Turkstream - Erdogan si Putin FOTO Shutterstock
Tudor Dinu semnand Revolutia greaca jpg
image
image
image
image
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png