Naya Rivera, actrița din serialul „Glee”, s-ar fi înecat într-un lac din California

Ultima actualizare:

    Actrița Naya Rivera este foarte iubită în AmericaSursa foto: ABC News
Actrița Naya Rivera este foarte iubită în AmericaSursa foto: ABC News

Naya Rivera, actrița din serialul de comedie „Glee”, s-ar fi înecat într-un lac din California, anunță presa americană. Rivera a înotat împreună cu fiul ei, dar nu a mai ajuns înapoi la barcă. Cel puțin așa declară copilul care a fost găsit sigur, după trei ore.

Actriţa şi cântăreaţa Naya Rivera, cunoscută din serialul „Glee”, a fost dată dispărută după ce fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani a fost găsit singur într-o barcă pe lacul Piru din sudul Californiei. Autoritășile presupun că vedeta s-ar fi înecat, iar căutările se află în plină desfășurare, transmite presa americană.

Postul de televiziune local KNBC a anunțat că actrița, în vârstă de 33 de ani, a închiriat miercuri după-amiază o barcă pentru a face o plimbare pe lacul Piru, aflat la nord-vest de Los Angeles. Și-a luat și copilul cu ea, pe Josey, de numai patru ani, și au pornit împreună într-o expedieție pe lac. După trei ore de la plecarea lor de la docuri, o altă ambarcațiune avea să-l găsească pe copil singur, dormind în barca ce plutea în derivă. Mama lui lipsea. Ajuns la mal și chestionat de poliție, puștiul a spus că a înotat împreună cu mama lui, însă ea nu a mai revenit la barcă. Copilul avea pe el o vestă de salvare, semn că înotase, totuși, în siguranță. Din păcate pe barcă a fost găsită o altă vestă, cea a mamei lui. Probabil că Naya Rivera a considerat că nu are nevoie de o astfel de protecție.

Operaţiunea de căutare este în desfăşurare. Sunt folosite elicoptere, drone şi o echipă de scafandri. Eric Buschow, șeful poliției locale din Ventura County a declarat într-o conferință de presă că autoritățile iau în considerare varianta cea mai subră și anume că s-ar putea să fie vorba despre un caz de înec.

Cine e Naya Rivera

Naya Rivera este cunoscută pentru rolul Santana Lopez din serialul „Glee”, de la televiziunea Fox, pe care l-a interpretat între anii 2009 şi 2015 şi care i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Este vorba despre o comedie muzicală de mare succes în America. Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net