Nicolas Cage a dat 150.000 de dolari pe o... caracatiţă

Ultima actualizare:

    Nicolas CageFoto: Getty
Nicolas CageFoto: Getty

Dintre toate animalele de companie din lume, Nicolas Cage şi-a ales o caracatiţă.

A fost nevoit să plătească 150.000 de dolari să o cumpere de la un parc acvatic din Australia şi apoi a mai cheltuit încă 70.000 de dolari o aducă în SUA şi să o „cazeze” într-un acvariu corespunzător.

Chiar dacă nu o poate giugiuli ca pe o pisică şi nici măcar îmbrăţişa pentru că e veninoasă, Cage e foarte fericit de achiziţia lui. Zice că îi dă meditaţii de actorie. Dar Nicolas Cage nu e singurul care aruncă banii pe fereastră pe animale de companie.

Mike Tyson cheltuieşte 4.000 de dolari pe lună pentru a-le îngriji pe cele două tigroaice bengaleze Kenya şi Storm şi pe soţul lor Boris. Felinele au nevoie de aproape două tone de carne crudă pe lună şi locuiesc într-un ţarc amenajat la ferma boxerului din Colorado.

Înnebunit după căţei, Usher se poate lua de mână cu Paris Hilton. El şi-a luat anul trecut un căţeluş Golden Doodle pe care a dat 12.000 de dolari. Şi cum pufosul e extrem de simandicos, cântăreţul i-a angajat şi trei servitori pentru a fi sigur că investiţia nu i se strică la stomac.

Dacă în dragoste nu şi-a găsit perechea, Leonardo DiCaprio poate spune că are lângă el un suflet pereche. Şi-a cumpărat cu 400 de dolari o ţestoasă Sulcata şi vrea să trăiască până la 140 de ani să vadă mare. Conform apropiaţilor, această relaţie care îl costă 1.000 de dolari pe lună pe Leo, este cea mai de succes pe care actorul a avut-o în întreaga lui viaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net