Nicolas Cage, fascinat de mitul contelui Dracula! Celebrul actor a acceptat un rol inedit

2 decembrie 2021
article img
Nicoas Cage va interpreta rolul contelui Dracula Sursă foto: Gettyimages

Vești bune pentru fanii actorului Nicolas Cage! Celebrul star de la Hollywood va juca într-un film care abordează un mit cunonscut peste mări și țări: cel al contelui Dracula.

Nicolas Cage a acceptat să aducă la viață controversatul personaj al contelui Dracula. Actorul nu este străin de România și nici de această legendă. Cage are doi nepoți cu origini și nume românești și a mai jucat într-o peliculă despre vampiri: Vamipire's Kiss. 

Filmul în care va interpreta rolul lui Dracula se numește "Renfield" și este regizat de către Chris McKay. Pelicula urmărește povestea lui Renfield, un pacient internat într-un azil pentru că are o fixație neobișnuită de a bea sânge, cu credința că astfel va ajunge să atingă nemurirea. Avântul său neobișnuit îl transformă în discipolul lui Dracula, interpretat de nimeni altul decât Nicolas Cage. 

article img
Nicolas Cage nu este străin de rolurile în care interpretează un vampir Sursă foto: Gettyimages

Nicolas Cage, un actor controversat

Nicolas Cage nu este cunoscut doar pentru filmele în care joacă, ci și pentru obiceiurile sale mai puțin obișnuite. Actorul a fost, o bună perioadă de timp, proprietarul unui craniu de dinozaur, iar într-un interviu a declarat că nu consumă decât carnea animalelor care se împerechează în mod demn. De altfel, este cunoscută și slăiciunea sa pentru băuturile alcoolice, lucru care l-a adus în ipostaze mai puțin plăcute, nu doar cu o singură ocazie.