Nicolas Cage, fascinat de mitul contelui Dracula! Celebrul actor a acceptat un rol inedit

2 decembrie 2021
image
Nicoas Cage va interpreta rolul contelui Dracula Surs─â foto: Gettyimages

Ve╚Öti bune pentru fanii actorului Nicolas Cage! Celebrul star de la Hollywood va juca ├«ntr-un film care abordeaz─â un mit cunonscut peste m─âri ╚Öi ╚Ť─âri: cel al contelui Dracula.

Nicolas Cage a acceptat s─â aduc─â la via╚Ť─â controversatul personaj al contelui Dracula. Actorul nu este str─âin de Rom├ónia ╚Öi nici de aceast─â legend─â. Cage are doi nepo╚Ťi cu origini ╚Öi nume rom├óne╚Öti ╚Öi a mai jucat ├«ntr-o pelicul─â despre vampiri: Vamipire's Kiss. 

Filmul ├«n care va interpreta rolul lui Dracula se nume╚Öte "Renfield" ╚Öi este regizat de c─âtre Chris McKay. Pelicula urm─âre╚Öte povestea lui Renfield, un pacient internat ├«ntr-un azil pentru c─â are o fixa╚Ťie neobi╚Önuit─â de a bea s├ónge, cu credin╚Ťa c─â astfel va ajunge s─â ating─â nemurirea. Av├óntul s─âu neobi╚Önuit ├«l transform─â ├«n discipolul lui Dracula, interpretat de nimeni altul dec├ót Nicolas Cage. 

image
Nicolas Cage nu este străin de rolurile în care interpretează un vampir Sursă foto: Gettyimages

Nicolas Cage, un actor controversat

Nicolas Cage nu este cunoscut doar pentru filmele ├«n care joac─â, ci ╚Öi pentru obiceiurile sale mai pu╚Ťin obi╚Önuite. Actorul a fost, o bun─â perioad─â de timp, proprietarul unui craniu de dinozaur, iar ├«ntr-un interviu a declarat c─â nu consum─â dec├ót carnea animalelor care se ├«mperecheaz─â ├«n mod demn. De altfel, este cunoscut─â ╚Öi sl─âiciunea sa pentru b─âuturile alcoolice, lucru care l-a adus ├«n ipostaze mai pu╚Ťin pl─âcute, nu doar cu o singur─â ocazie. 

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg