Nicolas Cage s-a însurat a cincea oară. Soția e mai tânără cu 31 de ani

Ultima actualizare:

    Cage şi Riko au făcut cununia în Las VegasFoto: Instagram
Cage şi Riko au făcut cununia în Las VegasFoto: Instagram

Îşi încearcă din nou norocul! Nicolas Cage (57 de ani) s-a însurat a 5-a oară cu iubita lui, Riko Shibata, care este cu 31 de ani mai tânără decât el. Ultima oară s-a căsătorit acum doi ani.

Actorul Nicolas Cage (57 de ani), laureat al premiului Oscar în 1996 pentru rolul din filmul ”Părăsind Las Vegas-ul”, s-a însurat recent în Las Vegas. Nunta cu Riko Shibata, în vârstă de numai 26 de ani, care este de origine japoneză, a avut loc la Wynn Casino & Hotel din Las Vegas.Starul, care are o avere de 25 de milioane de dolari, a confirmat marea veste: ”Da, este adevărat, suntem foarte fericiţi”. Tânăra soţie a luat numele actorului şi se numeşte acum Riko Cage. Ei au fost prima oară văzuţi împreună în februarie 2020, când el a dus-o pe niponă să-i vadă cavoul pe care şi l-a cumpărat în 2010.

În urmă cu doi ani, Nicolas Cage s-a însurat a patra oară cu Erika Koike, de 37 de ani. Căsătoria a durat, însă, numai 4 zile. Riko e mai tânără decât primul fiu al actorului, Weston Cage, de 29 de ani, pe care îl are din relaţia cu Christina Fulton (53 de ani). Cage a mai fost însurat cu Patricia Arquette (52 de ani), între 1995- 2001, Lisa Marie Presley (53 de ani), între 2002-2004 şi Alice Kim (37 de ani), între 2004- 2016. Cu Alice Kim mai are un fiu, Kal-El, de 15 ani. Fiul cel mare, Weston, a fost însurat cu scenarista de origine română Danielle Cage (30 de ani), care i-a dăruit doi copii, Lucian (6 ani) şi Sorin (4 ani).

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net