Nicolas Cage se însoară a patra oară. Iubita e mai tânără cu 21 de ani

Ultima actualizare:

    Cage se iubeşte  de mai puţin de  un an cu Erica
Cage se iubeşte de mai puţin de un an cu Erica

A depus deja actele pentru căsătorie! Actorul, binecunoscut pentru rolul său din filmul “Leaving Las Vegas”, a decis să se însoare pentru a patra oară. Aleasa sa este Erika Koike, de numai 34 de ani.

Se grăbeşte să-şi pună pirostriile! Nicolas Cage (55 de ani) s-a hotărât rapid să se însoare a patra oară cu iubita lui mai tânără cu 21 de ani, Erika Koike. El a depus actele pentru căsătorie la comitatul Clark din statul Nevada. Cage se iubeşte de mai puţin de un an cu această femeie, de profesie machieuză. Starul a fost văzut prima oară împreună cu Erica în aprilie, anul trecut, în timp ce filma în Puerto Rico. De atunci, au mai fost surprinşi de câteva ori împreună. Însă, în majoritatea timpului, ei au stat departe de ochii presei. Nu au anunţat încă data când va avea loc nunta.

În 1988, Cage a avut o relaţie cu Christina Fulton, din care a rezultat fiul său Weston (28 de ani). Weston Cage a fost însurat cu Danielle, de origine română, şi are doi copii, Lucian (4 ani) şi Sorin (2 ani).

Nicolas Cage a mai fost însurat cu Patricia Arquette, între 1995 -2001, şi cu Lisa Marie Presley, timp de 3 luni în 2002. Starul cu averea de 25 de milioane $ a fost de mai multe ori în România. 

Divorţ cu scântei

Nicolas Cage a fost însurat a treia oară cu fosta ospătăriţă Alice Kim (35 de ani), care a lucrat la restaurantul Kabuki şi la un club de noapte coreean din Los Angeles. Ea i-a născut un fiu, Kal-El, în prezent în vârstă de 3 ani. S-au căsătorit în 2004 şi s-au despărţit în 2016, pe motiv că Alice a călcat strâmb. A urmat un divorţ cu scântei pentru custodia copilului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
concert gif
image
image
image
image
image
image
Foto colaj insta jpg
Eminem   muzician Vârstă: 48 de ani Avere: 210 mil  $ jpeg
diana sucu facebook jpg
Banner Ilona Brezoianu
jennifer lopez profimedia jpg
Adrian Enache face echipă bună pe scenă cu fiica lui, Diana Enache
Concert Coldplay Bucuresti foto Denis Grigorescu jpeg
mircea badea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net