Nicolas Cage trebuie să plătească pensie alimentară pentru 4 zile de căsătorie!

Nicolas Cage şi Erica Koike au fost căsătoriţi din 23 martie până în 27 martie jpeg
Nicolas Cage şi Erica Koike au fost căsătoriţi din 23 martie până în 27 martieFoto: Profimedia

Nicolas Cage a divorțat în patru zile, dar n-a scăpat de pensia alimentară pe care legea o impune după desfacerea căsătoriei! Şi-a luat mare ţeapă, din cauza surprizei pe care i-a pregătit-o fosta iubită.

A patra soţie a lui Nicolas Cage (55 de ani), Erika Koike, de 34 de ani,, îi cere pensie alimentară după divorţul la numai patru zile de la căsătorie. Starul a motivat cererea rapidă de anulare a mariajului prin faptul că era “prea beat” să se însoare.  Ceremonia de căsătorie sub indluenţa alcoolului a avut loc, în martie, în Las Vegas. Erika îi cere însă pensie alimentară lui Cage, susţinând că reputaţia ei i-a fost pătată din cauza celor întâmplate. Ea e de acord cu divorţul, dar nu şi cu anularea, fiindcă respinge ideea starului că ar fi fost o căsătorie bazată pe fraudă.

Explicaţiile lui Nicolas Cage pentru divorţul rapid

Reprezentanții actorului Nicolas Cage au explicat de ce acesta a divorţat de a patra soţie după numai 4 zile. El ar fi descoperit că Erika Koike este penală, după ce a aflat că are două dosare pentru conducere sub influența alcoolului. Luna lor de miere a început şi s-a sfârşit în Las Vegas. Starul a citat “istoricul infracţional” al Ericăi drept explicaţie pentru anularea actului de căsătorie după cununia rapidă din data de 23 martie. Machieuza Erika Koike, de 34 de ani, a fost condamnată în 2008 şi 2011 pentru conducere sub influnenţa alcoolului. Ba mai mult, a ajuns şi cinci zile la puşcărie pentru asta. De asemenea a fost obligată să urmeze un program “agresiv de dezalcoolizare”.  

Nicolas Cage se însoară a patra oară. Iubita e mai tânără cu 21 de ani

Cel mai nehotărât mire! Nicolas Cage cere anularea căsătoriei la doar 4 zile de la nuntă

Nicolas Cage a fost căsătorit de 4 ori

Nicolas Cage s-a hotărât rapid să se însoare a patra oară cu iubita lui mai tânără cu 21 de ani, Erika Koike. El a depus actele pentru căsătorie la comitatul Clark din statul Nevada. Cage se iubea de mai puţin de un an cu această femeie. Starul a fost văzut prima oară împreună cu Erica în aprilie, anul trecut, în timp ce filma în Puerto Rico. De atunci, au mai fost surprinşi de câteva ori împreună. Însă, în majoritatea timpului, ei au stat departe de ochii presei. În 1988, Cage a avut o relaţie cu Christina Fulton, din care a rezultat fiul său Weston (28 de ani). Weston Cage a fost însurat cu Danielle, de origine română, şi are doi copii, Lucian (4 ani) şi Sorin (2 ani). Nicolas Cage a mai fost însurat cu Patricia Arquette, între 1995 -2001, şi cu Lisa Marie Presley, timp de 3 luni în 2002. Starul cu averea de 25 de milioane $ a fost de mai multe ori în România. Nicolas Cage a fost însurat a treia oară cu fosta ospătăriţă Alice Kim (35 de ani), care a lucrat la restaurantul Kabuki şi la un club de noapte coreean din Los Angeles. Ea i-a născut un fiu, Kal-El, în prezent în vârstă de 3 ani. S-au căsătorit în 2004 şi s-au despărţit în 2016, pe motiv că Alice a călcat strâmb. A urmat un divorţ cu scântei pentru custodia copilului. Nicolas Cage a divorțat a patra oar[ în doar patru zile, dar n-a scăpat de pensia alimentară pe care legea o impune după desfacerea căsătoriei

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg