Nicole Kidman s-a făcut fermier. Actrița de 54 de ani s-a retras la ferma ei din Australia

Ultima actualizare:

    Nicole Kidman, 54 de ani, și-a regăsit liniștea la ferma ei de 4,5 milioane $foto: Instagram
Nicole Kidman, 54 de ani, și-a regăsit liniștea la ferma ei de 4,5 milioane $foto: Instagram

Nicole Kidman, 54 de ani, s-a făcut fermier în toată regula și nu se dă înapoi de la munca de jos. După ce a suferit îngrozitor din cauza depresiei și a anxietății în 2020 din cauza izolării în casă pe perioada pandemiei, Kidman și-a găsit liniștea în țara natală. Spune că a renăscut la ferma ei de 4,5 milioane $.

Nicole Kidman a renăscut după ce s-a retras la țară împreună cu fiicele și soțul ei. La finele anului trecut Nicole Kidman a povestit cât de greu iese din pielea personajelor și că are mari probleme psihologice din cauza unor personaje nevrotice pe care le interpretează. Ea le-a dezvăluit fanilor că meseria de actor presupune niște sacrificii imense și că de multe ori își sacrifică viața de familie pentru a putea da tot ce are mai bun pe marile ecrane. Ea a profitat de pauza impusă de pandemie pentru a-și reîncărca bateriile și iată că într-un final și-a găsit liniștea mult dorită.

Citește și:

Keith Urban dă tot din casă! Nicole Kidman a roşit când a auzit ce a putut să spună soţul său

Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din The Undoing

Și-a găsit liniștea la ferma de 4,5 milioane $

Actrița măritată cu Keith Urban din anul 2006 și-a găsit liniștea la ferma ei de 4,5 milioane de dolari din Australia. Ea a rămas blocată în țara ei natală din cauza pandemiei și nu a părăsit Australia decât pentru câteva evenimente izolate. Nicole deține proprietăți în New York, statul NY, Los Angeles, statul California și Nashville, statul Tennessee, dar preferă ferma de lângă Sydney. Ea susține că a renăscut alături de fiicele ei Faith și Sunday de când s-a mutat la fermă și își umple timpul cu diferite activități agrare.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net