Nicole Scherzinger, dată în judecată de fondatoarea trupei Pussycat Dolls

Ultima actualizare:

    Nicole a acuzată de șantajFoto: Instagram
Nicole a acuzată de șantajFoto: Instagram

Nicole Scherzinger a fost dată în judecată pentru că vrea cele mai mari câștiguri din turneul trupei Pussycat Dolls. Fondatoarea trupei Pussycat Dolls a dat-o în judecată.

Nicole Scherzinger (43 de ani) a fost dată în judecată pentru că vrea cele mai mari câștiguri. Superscandal! Trupa Pussycat Dolls este în război în justiție după ce Nicole Scherzinger a cerut 75% din câștiguri. Nicole a anunțat în noiembrie 2019 că se reunește cu Ashley Roberts, 39 de ani, Jessica Sutta, 39 de ani, Kimberly Wyatt, 39 de ani, și Carmit Bachar, 47 de ani, pentru un turneu în Marea Britanie și Australia la 9 ani de la despărțire. Au lansat un single, intitulat ”React”, care a ajuns pe primul loc în Top 40 în 11 ani.

A semnat un acord înainte, probă la dosar

Dar acum Nicole zice că turneul e imposibil după o ceartă uriașă cu fondatoarea trupei, Robin Antin, 60 de ani, care a dat-o în judecată acuzând-o de șantaj. Aceasta zice că Nicole refuză să mai participe la reuniune, dacă nu primește o parte mai mare din câștiguri. La acțiunea în justiție, depusă vineri la Curtea Superioară din Los Angeles, a fost atașat un Memorandum de Înțelegere (MoU), un acord în formă scurtă care a fost întocmit și semnat înainte de anunțul turneului. Potrivit acestuia, Nicole Scherzinger a acceptat inițial condițiile impuse, care nu stipulau că ea va lua cea mai mare parte din câștiguri. Nicole Scherzinger a fost dată în judecată pentru că vrea cele mai mari câștiguri din turneul trupei Pussycat Dolls.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net