Nicole Scherzinger, dată în judecată de fondatoarea trupei Pussycat Dolls


    Nicole a acuzată de șantajFoto: Instagram
Nicole a acuzată de șantajFoto: Instagram

Nicole Scherzinger a fost dată în judecată pentru că vrea cele mai mari câștiguri din turneul trupei Pussycat Dolls. Fondatoarea trupei Pussycat Dolls a dat-o în judecată.

Nicole Scherzinger (43 de ani) a fost dată în judecată pentru că vrea cele mai mari câștiguri. Superscandal! Trupa Pussycat Dolls este în război în justiție după ce Nicole Scherzinger a cerut 75% din câștiguri. Nicole a anunțat în noiembrie 2019 că se reunește cu Ashley Roberts, 39 de ani, Jessica Sutta, 39 de ani, Kimberly Wyatt, 39 de ani, și Carmit Bachar, 47 de ani, pentru un turneu în Marea Britanie și Australia la 9 ani de la despărțire. Au lansat un single, intitulat ”React”, care a ajuns pe primul loc în Top 40 în 11 ani.

A semnat un acord înainte, probă la dosar

Dar acum Nicole zice că turneul e imposibil după o ceartă uriașă cu fondatoarea trupei, Robin Antin, 60 de ani, care a dat-o în judecată acuzând-o de șantaj. Aceasta zice că Nicole refuză să mai participe la reuniune, dacă nu primește o parte mai mare din câștiguri. La acțiunea în justiție, depusă vineri la Curtea Superioară din Los Angeles, a fost atașat un Memorandum de Înțelegere (MoU), un acord în formă scurtă care a fost întocmit și semnat înainte de anunțul turneului. Potrivit acestuia, Nicole Scherzinger a acceptat inițial condițiile impuse, care nu stipulau că ea va lua cea mai mare parte din câștiguri. Nicole Scherzinger a fost dată în judecată pentru că vrea cele mai mari câștiguri din turneul trupei Pussycat Dolls.

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
Sorana Cirstea, EPA jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg