Nicole Scherzinger, pictorial incendiar. Incredibil cum arată în costum de baie, la 43 de ani!

Cântăreața Nicole Scherzinger a luat cu asalt internetul, după ce a publicat pe una dintre rețelele de socializare mai multe imagini din timpul unei ședințe foto senzuale. Lipsită de inhibiții, artista și-a prezentat încrezătoare atuurile fizice, lăsându-i pe admiratorii săi să se întrebe care e secretul siluetei de invidiat. Iată imaginile!

Nicole Scherzinger, pictorial incendiar în costum de baie Foto: Instagram
Nicole Scherzinger, pictorial incendiar în costum de baie Foto: Instagram

Nicole Scherzinger, acum în vârstă de 43 de ani, pare să fie complet neafectată de trecerea timpului, arătând la fel de bine (poate chiar mai bine) ca atunci când s-a lansat și a cucerit inimile publicului, pe când se afla în formația „The Pussycat Dolls”.

Nicole Scherzinger, pictorial incendiar la 43 de ani

Pozând îndrăzneț într-un costum de baie din două piese, de culoare aurie, care îi punea frumos în evidență bronzul, Nicole și-a dezvăluit mândră abdomenul fără cusur, pentru care, cel mai probabil, lucrează din greu la sală.

Ajutată de o siluetă zveltă, o talie impecabilă și un decolteu amețitor, vedeta s-a gândit să le arate și urmăritorilor săi din mediul online cum se pregătește de vremea însorită care urmează să își facă apariția în curând. 

Partea inferioară a bikini-ului, extrem de decupată în laterale, s-a jucat puțin cu imaginația admiratorilor săi, în timp ce un accesoriu al costumului de baie, așezat pe un picior, a dus ținuta într-o zonă stylish.

Citește și: Nicole Scherzinger, sexy și rea în deșert! Cântăreața de la Pussycat Dolls a pozat în costum de baie în pustiu

Care să fie secretul artistei? Intervenții estetice sau genetică bună?

Cât despre chipul solistei, și acesta pare la fel de neschimbat, aici existând, de-a lungul timpului, speculații potrivit cărora Nicole Scherzinger ar fi intervenit, cu ajutorul operațiilor estetice, pentru a-și păstra trăsăturile feței intacte cât mai multă vreme.

Aceasta ar părea că ar fi apelat la clasicele „elixiruri ale tinereții”, și anume injecțiile cu botox și/sau acid hialuronic, care umplu ridurile și redau feței un aspect tânăr. De asemenea, nu sunt excluse nici alte intervenții, însă acestea nu sunt neapărat evidente, astfel încât să ne pronunțăm. Cel mai probabil, artista ar putea avea și o rinoplastie.

Cu toate acestea, Nicole Scherzinger a declarat în nenumărate rânduri că secretul aspectului ei ține de stilul ei de viață activ și sănătos pe care îl duce, exercițiile fizice și somnul de calitate având ultimul cuvând de spus.

În plan personal, vedeta născută în Hawaii este de ceva vreme într-o relație cu jucătorul de rugby Thom Evans (36 de ani), care este cu șapte ani mai mic decât aceasta. Cei doi au planuri mari împreună, gândindu-se să devină părinți în viitorul apropiat. De asemenea, se zvonește că cei doi s-ar îndrepta cât de curând și către nuntă.

Citește și: Nicole Scherzinger «lucrează» la un bebe, în Veneţia

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net