Nicole Scherzinger, show total cu iubitul pe scenă! Bărbatul s-a dezbrăcat și...

Ultima actualizare:

Nicole Scherzinger (44 de ani) a uimit publicul venit la spectacolul de pe plajă, Sydney WorldPride, sâmbătă. Artista și-a adus iubitul pe scenă pentru a dansa cu ea. Thom Evans (37 de ani) nu s-a sfiit să se dezbrace în fața fanilor.

Nicole Scherzinger și-a invitat iubitul pe scenă (Foto: Arhiva personală/captură video)
Nicole Scherzinger și-a invitat iubitul pe scenă (Foto: Arhiva personală/captură video)

Nicole Scherzinger a spus publicului că aduce un „invitat foarte special” pentru ei, iar iubitul ei scoțian, fostul jucător de rugby Thom Evans, a intrat pe scenă în aplauzele fanilor.

Thom, care era îmbrăcat într-o cămașă hawaiană colorată, s-a așezat pe un scaun, iar dansatorii lui Nicole l-au dezbrăcat de haine, expunându-i mușchii. Apoi, spre uimirea fanilor prezenți la Sydney WorldPride, iubitul lui Nicole Scherzinger a oferit un show de striptease ca la carte! Evans a rămas doar în lenjerie intimă și a dansat pentru public, dar și pentru iubita lui.

Fosta cântăreață Pussycat Dolls, care are o avere de 14 milioane de dolari, a fost cap de afiș la festivalul Sydney WorldPride, care a culminat cu o petrecere masivă pe plajă la Bondi,până sâmbătă târziu. Mii de petrecăreți și-au îmbrăcat hainele cele mai colorate și atrăgătoare în timp ce au sărbătorit evenimentul special, alături de comunitatea LGBT, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Petrecerea a avut parte de o gamă completă de DJ australieni, printre care Dameeeela, Jarred Baker, Jacqui Cunningham, DJ Charlie Villas și Dan Murphy.

Nicole Scherzinger și Thom Evans sunt împreună de mai bine de trei ani. Cei doi au planuri mari și, conform apropiaților, ne putem aștepta la o nuntă cât de curând. Nicole a vorbit anterior despre dorința de a avea copii cu Thom „Este bărbatul visurilor mele. Cu siguranță îmi doresc copii cu el, la momentul potrivit. Totul este despre sincronizare”, a declarat Nicole Scherzinger pentru tabloidul britanic Mirror, în urmă cu ceva timp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net