Noi dezvăluiri despre moartea lui Avicii. Cum s-a sinucis celebrul DJ

simeon stalpnicul png
Tim Bergling, AviciiFoto Instagram

Presa străină a dezvăluit faptul că celebrul DJ Avicii s-ar fi sinucis cu o sticlă spartă, lucru pe care îl făcea din cauza depresiei. Vestea că Avicii a murit a cutremurat o lume întreagă, iar din acel punct, decesul artistului a fost dezbătut în multe moduri.

Avicii s-ar fi sinucis cu o sticlă spartă, lucru pe care obișnuia să-l facă pentru aă-și face rău, conform TMZ.com. Mai multe surse din familie au făcut declarații legate de moartea celebrului DJ au declarat pentru sursa citată mai sus că, într-adevăr, și-ar fi luat propria viață. 

Sursele respective spun că metoda prin care a ales să-și pună capăt zilelor a fost o sticlă spartă care a provocat sângerări masive. Două surse spun că Avicii a spart o sticlă și a folosi-o pentru a provoca rana fatală. Una dintre surse a mărturisit că era vorba despre o sticlă de vin. Alte două surse au spus că în zona gâtului a fost locul unde el s-a rănit, însă altcineva neagă, spunând că ar fi fost vorba despre încheietura mâinii.

Nu se poate confirma acest lucru, dar sursele s-au referit la informații specifice despre moartea lui Avicii. Dupa cum a scris TMZ, artistul în vârstă de 28 de ani a fost gasit mort pe 20 aprilie în Oman.

El a luptat cu dependența de alcool timp de ani de zile, iar prietenii lui au declarat că aceste probleme l-ar fi ucis în cele din urmă. Familia lui Avicii a lansat o declarație care conținea mesajul clar că ar fi fost vorba despre sinucidere.

“Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet fragil de artist care şi-a dorit să găsească răspunsul unor întrebări existenţiale. A fost un perfecționist, care a călătorit mult și a muncit din greu, ceea ce a dus la un stres extrem. Când a renunțat la turnee, a vrut să găsească echilibrul în viață, să fie fericit și să poată face ceea ce îi plăcea cel mai mult, muzica. Era chinuit de gânduri despre înțelesul vieții şi despre fericire. Nu a mai putut continua așa. Și-a dorit să-și găsească pacea. Tim nu era făcut pentru această lume a afacerilor. Era un om sensibil care își iubea fanii, dar se ferea de lumina reflectoarelor. Tim, vei fi mereu iubit şi ne vei lipsi enorm. Amintirea ta va rămâne vie datorită omului care ai fost şi datorită muzicii tale. Te iubim. Familia ta”, a fost mesajul transmis de familia lui.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Vot plenara Parlamentul European FOTO EPP Facebook
Marian Petria FOTO arhiva personala (3) jpg
image
image
image
image
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png