Noi imagini cu Lindsay Lohan agresată de iubitul rus

Ultima actualizare:

Lindsay Lohan plănuia o vacanță de vis pe Insula Mykonos. Avea să își serbeze împlinirea a 30 de ani dar voia să profite de acest prilej pentru a-și cimenta relația amoroasă cu miliardarul rus Egor Tarabasov (23 de ani).

Numai de romantism nu a avut parte Lindsay! Noi imagini cu actrița, agresată de iubitul ei tinerel, au apărut în presa tabloidă britanică. Între Lindsay și Egor a izbucnit o altercație violentă. Cei doi se aflau în mașină iar femeia i-a smuls telefonul din mâini bărbatului și i l-a aruncat în nisip. Ea a sprintat, apoi, pentru a lua de pe nisip telefonul rusului și să fugă cu el. Egor a prins-o, i-a sucit mâinile divei și a bruscat-o, în tentativa de a-și recupera dispozitivul. 

Lindsay Lohan speaks out as dramatic pictures show fight with ex-fiance https://t.co/oeP2iMXAgu pic.twitter.com/3R0ojChMGR— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) 7 August 2016

Lindsay Lohan speaks out as dramatic pictures show fight with ex-fiance https://t.co/oeP2iMXAgu pic.twitter.com/3R0ojChMGR

Actrița s-a hotărât, însă, să vorbească despre incident. „Nicio femeie nu poate accepta să fie lovită de un bărbat, mai ales dacă acesta nu este pregătit să își ceară scuze. Egor băuse prea mult și a luat-o razna”. 

Lindsay le-a explicat jurnaliștilor de la DailyMail evenimentele care au dus la altercația care a avut loc pe plajă. „Am luat cina cu o seară înainte. Am dansat, a fost foarte plăcut. Am ajuns ambii acasă, dar el a ales să mai dea o tură pe-afară. S-a întors după câteva ore și m-am trezit cu el stând peste mine. Nu era în apele lui. Era foarte agresiv și m-a atacat.”

Actrița a dezvăluit că nu este pentru prima dată când este agresată de Egor. „Asta e problema! Dar, măcar, de data asta a văzut toată lumea! Pur și simplu, mi-am luat hainele și am plecat la prietenul meu cel mai bun din St. Tropez și mi-am petrecut restul vacanței pe yacht, pescuind.”

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net