Nu au terminat liceul, dar au ajuns staruri la Hollywood! Despre ce actori este vorba

Ultima actualizare:

    Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones

Sunt vedete de top, au ales cariera artistică, dar nu au terminat liceul. Cameron Diaz, Catherine Zeta-Jones, Tom Cruise şi John Travolta. Aceştia sunt doar câţiva dintre cei care au renunţat să mai meargă la şcoală şi s-au concentrat doar pe cariera cinematografică.

Deşi au renunţat la liceu, aceştia au devenit actori de talie internaţională, creionându-şi o carieră de succes. Printre aceştia se numără Cameron Diaz, Catherine Zeta-Jones, Tom Cruise şi John Travolta, potrivit becomegorgeous.com. În lumea cinematografică, absolvirea liceului nu reprezintă o condiţie de angajare. Din acest motiv, mai mulţi actori nu şi-au terminat cursurile liceale, concentrându-se doar pe cariera artistică.

Cameron Diaz
Cameron Diaz

Cameron Diaz a decis să renunţe la liceu după ce a obţinut un contract cu Elite Modeling Management. Astfel, actriţa a renunţat la liceu la vârsta de 16 ani. După cariera de model, aceasta a devenit celebră în lumea cinematografică. Deşi a renunţat la liceu, Catherine Zeta Jones a urmat un curs de trei ani în domeniul teatrului muzical la The Arts Educational Schools, în West London. Aceasta a jucat de la o vârstă fragedă, însă marele succes pe marele ecran l-a înregistrat în 1990.

După ce şi-a petrecut copilăria în Canada, Tom Cruise a descoperit actoria la vârsta de 14 ani şi a decis că aceasta e menirea lui.  Şi John Travolta a renunţat la liceu la vârsta de 16 ani şi s-a concentrat pe actorie, devenind cunoscut datorită rolurilor din "Grease" şi "Febra de sâmbăta seara ".

Tom Cruise
Tom Cruise

John Travolta
John Travolta
image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net