Nu ies nicăieri fără bebeluşi

Ultima actualizare:

    Natalie  Portman:36 de ani, a născut la  22 februarie 2017, locul naşterii:  Los Angeles
Natalie Portman:36 de ani, a născut la 22 februarie 2017, locul naşterii: Los Angeles

Plimbarea cu bebeluşul în ham a devenit o modă pentru vedete! Mămicile de la Hollywood îşi poartă cu mândrie progeniturile în marsupii, care oferă confort bebeluşilor şi lor libertate de mişcare.

Actriţa Natalie Portman (36 de ani), binecunoscută pentru rolul din “Lebăda neagră”, nu pleacă nicăieri fără fetiţa ei cea mică, Amelie, în vârstă de 6 luni. Recent, ea a fost surprinsă de paparazzi cu micuţa în marsupiu, în timp ce îşi făcea cumpărăturile

dintr-un supermarket din cartierul elegant Los Feliz al Los Angelesului. Portman este căsătorită din 2012 cu coregraful Benjamin Millepied (40 de ani), împreună cu care mai are un fiu, Aleph, în vârstă de 6 ani.

Irina  Shayk: 31 de ani, a născut la  21 martie 2017, locul naşterii:  Los Angeles
Irina Shayk: 31 de ani, a născut la 21 martie 2017, locul naşterii: Los Angeles

Fotomodelul Irina Shayk (31 de ani) merge de asemenea peste tot împreună cu fiica sa, Lea de Seine, în vârstă de 5 luni. Aceasta a fost surprinsă recent de paparazzi împreună cu bebeluşul la o plimbare în Los Angeles. Irina trăieşte împreună cu tatăl micuţei, actorul Bradley Cooper (42 de ani), care s-a mutat în apartamentul său în noiembrie, acum doi ani. Ei sunt împreună din primăvara lui 2015.

Megan  Fox: 30 de ani, anăscut la  4 august 2016, locul naşterii:  Los Angeles
Megan Fox: 30 de ani, anăscut la 4 august 2016, locul naşterii: Los Angeles

Actriţa Megan Fox (30 de ani) iese zilnic la plimbare în parc cu bebeluşul Journey, în vârstă de un an. Este cea mai fericită când îl simte pe băieţel la pieptul ei. Merge cu maşina până la intrarea în parc, după care pune bebeluşul în marsupiu şi îl plimbă cât o ţin picioarele. Megan este căsătorită cu actorul Brian Austin Green (44 de ani) din 2010. Ei mai au încă doi copii, Noah, de 5 ani, şi Bodhi, de 3 ani. Înainte de a rămâne însărcinată cu Journey, diva a încercat să divorţeze de Brian, dar în cele din urmă s-au împăcat.

Anne  Hathaway: 34 de ani, a născut la  24 martie 2016, locul naşterii:  Los Angeles
Anne Hathaway: 34 de ani, a născut la 24 martie 2016, locul naşterii: Los Angeles

Tot în parc merge zilnic cu bebeluşul în ham şi actriţa Anne Hathaway (34 de ani). Când oboseşte, îl scoate din marsupiu pe micuţul Jonathan, în vârstă de 1 an, şi se odihneşte împreună cu el pe o bancă. Hamul îl pune în cărucior. Vedeta este căsătorită din 2012 cu omul de afaceri Adam Shulman (36 de ani). Întrebate de ce preferă să-şi poarte copilaşii în marsupii, starurile de la Hollywood au spus că acestea le oferă o mai mare intimitate cu micuţul. De asemenea, hamurile menţin bebeluşii în poziţie corectă, iar mamelor le oferă şansa de a-şi putea mişca mâinile în voie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net