Nu, nu e iubitul ei! Sofia Vergara şi-a scos fiul în lume

simeon stalpnicul png
Manolo s-a purtat ca un cavaler cu mama lui, Sofia Foto: Foto: Guliver GettyImage

Ai zice că sunt un cuplu de îndrăgostiţi! Aşa de tânără arată Sofia Vergara, în compania fiului ei, Manolo. Diva şi-a scos pentru prima oară feciorul în lume, recent, la gala de decernare a premiilor Emmy.

Cunoscută mai ales pentru rolul din serialul ”O familie modernă”, Sofia Vergara arată incredibil de bine la vârsta de 45 de ani. Diva îşi menţine tenul şi talia ca la 20 de ani. Asta a făcut ca fiul ei, Manolo, de 26 de ani, să pară mai degrabă a fi un amant misterios. El este fructul relaţiei pe care actriţa a avut-o cu fostul său coleg de liceu Joe Gonzalez, care i-a fost soţ între anii 1991-1993. Manolo este foarte mândru de mama lui şi se poartă cu ea ca un adevărat cavaler. 

Este deja un adult, nu îi iese din cuvânt. Sofia reuşeşte să se păstreze tânără şi frumoasă, deşi a avut de luptat cu cancerul de tiroidă în 2000. După ce a învins cumplita boală, diva este foarte atentă la regimul alimentar. Mănâncă de 5 ori pe zi, numai preparate ecologice, la recomandarea medicului, pentru a preveni revenirea maladiei. În plus, înoată mult şi face exerciţii de gimnastică, ca să nu se îngraşe. Sofia este căsătorită din 2015 cu actorul Joe Manganiello (40 de ani). Întrebat cum se face de şi-a însoţit mama la un eveniment monden, Manolo a mărturisit: “M-a luat cu ea în lipsa soţului, care turnează un film în New York”. Sofia Vergara are o avere de 140 de milioane de dolari.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
horoscop ( FOTO pixabay )
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
eon
Haaland jpeg
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png