Nu se mai oprește! Alec Baldwin, tată pentru a șasea oară la vârsta de 62 de ani

7 aprilie 2020
article img
Hilaria Baldwin a dezvăluit că așteaptă o fetițăfoto: Instagram

Vești bune în clanul Baldwin! Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani, și soția lui Hilaria, de 36 de ani, așteaptă bebelușul cu numărul 5 din familie. Vestea vine la doar patru luni de când Hilaria a pierdut o sarcină. Ea a făcut anunțul pe pagina ei de Instagram cu o filmare la finele căreia a spus: ”Iată că o luăm de la capăt”.

Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani, și soția lui Hilaria, de 36 de ani, așteaptă bebelușul cu numărul 5 din familie. Profesoara de yoga, Hilaria a dezvăluit în cursul anului trecut că a trecut prin două episoade tragice, când a pierdut două sarcini. Însă acest lucru nu a descurajat-o și au continuat să lucreze la încă un copil. Recent, ei au aflat că bebe este o fetiță și i-au putut auzi inimioara în timpul analizelor. ”O să îl las pe bebeluș să vorbească pentru că eu sunt prea emoționată”, a spus Hilaria în timp ce filma vizita la doctor.

article img
Alec Baldwin, un tată fericit, alături de Carmen Gabriela, de 6 ani, Rafael Thomas, de 4 ani, Leonardo Angel, de 3 ani și Romeo Alejandro David, de 2 anifoto: Instagram

Citește și:

Alec Baldwin şi-a dus toată familia la Disneyland. Nu a lipsit nici soția cu 26 de ani mai tânără

Uite cum arată soţia lui Alec Baldwin după 3 naşteri!

Alec Baldwin și Hilaria mai au acasă patru odrasle

Cei doi mai au acasă patru odrasle, pe: Carmen Gabriela, de 6 ani, Rafael Thomas, de 4 ani, Leonardo Angel, de 3 ani și Romeo Alejandro David, de 2 ani. Alec mai are o fiică din relația cu Kim Basinger, pe Ireland de 24 de ani. Alec Baldwin și Hilaria se află în izolare la domiciliu în apartamentul lor de lux din New York și evită pe cât posibil să iasă din casă. Hilaria dă lecții de yoga pe rețelele de socializare, iar Alec lucrează la proiecte de pe laptop.