Nudurile Madonnei de la 20 de ani, publicate! Imagini de arhivă

Ultima actualizare:

    Madonna (57 de ani)foto: Arhiva Personală
Madonna (57 de ani)foto: Arhiva Personală

Puține vedete au ținut sub control fotografiile cu ele dezbrăcate așa cum a făcut-o, de-a lungul anilor, Madonna (57 de ani). Încă din tinerețe, cântăreața s-a mândrit foarte mult cu trupul ei perfect, pe care și l-a expus complet dezbrăcat în cadrul unei ședințe foto realizate în anul 1979, pe când ea avea numai 20 de ani.

Madonna a pozat goală pentru un curs de fotografie la care lua parte în calitate de model. Imaginile alb-negru au fost realizate de fotograful Martin H.M. Schreiber pe vremea când artista lucra drept manechin, potrivit dailymail.co.uk.

Uite ce dezinvoltă era

Schreiber a cunoscut-o pe Madonna când susținea un workshop numit „Fotografierea nudului” la Parsons New School în New York, Statele Unite ale Americii, și mărturisește că, pentru scurt timp, cei doi au fost iubiți.

Imaginile au fost publicate în ediția din mai 2015 a revistei Playboy, iar acum au fost „adunate” în cadrul unei noi cărți, Madonna: Nuduri II. Mai mult, acestea vor fi vedetele unei expoziții din Paris, care se va deschide la 8 decembrie, cu o zi înainte ca artista să cânte în deschiderea turneului Rebel Heart.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net