Nuntă regală cu suprize! George și Amal Clooney, forțați să aștepte în afara recepției

simeon stalpnicul png
George și Amal Clooney, incident neplăcut, la porțile petrecerii organizate după nunta regalăFoto: Getty

Incident neplăcut pentru marele actor și soția acestuia, la petrecerea de recepție, organizată la scurt timp după ceremonia religioasă, din cadrul nunții regale dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Agenții de securitate nu i-au recunoscut pe cei doi, iar vedetele au fost nevoite să aștepte în mașină, până s-a rezolvat întreaga situație stânjenitoare.

Actorul George Clooney, în vâstă de 57 de ani, și soția sa Amal, în vârstă de 40 de ani, au fost printre norocoșii oaspeți care au putut urmări în timp real nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Invitați și la petrecerea organizată ulterior însă, aceștia au fost observați în timp ce au petrecut circa 10-15 minute în mașină, înainte să intre la petrecerea de recepție, fiind înconjurați de oamenii legii, care se ocupau de securitate.

George și Amal Clooney au trebuit să treacă prin momente mai puțin plăcute, atunci când au fos nevoiți să aștepte în afara recepției regale, în mașină, deoarece agenții care se ocupau de securitatea evenimentului nu i-ar fi recunoscut, potrivit Mirror. Cum oamenii legii au fost desemnați să supravegheze intrarea de la petrecerea regală organizată după nuntă, aceștia și-au luat mult prea în serios treaba. Cei de la pază au decis că cel mai bun mod de gestiona situația ar fi să îi roage pe cei doi să aștepte în mașină, până la viitoare ordine.

simeon stalpnicul png
Cuplul a strălucit, în ținute bine-alese, pentru ceremonia religioasă de la Capela St. George Foto:Getty

Deși celebrul actor se află pe lista celor mai cunoscute și apreciate vedete de la Hollywood, se pare că nu toată lumea este pusă la curent cu înfățișarea lui sau a soției sale. Agenții de pază nu s-au deranjat să verifice pe Google, ci au ales metoda cea mai drastică. George și Amal au fost nevoiți, astfel, să se conformeze și să aștepte în autoturismul cu care au ajuns la eveniment, până când „problema” a fost rezolvată.

Securitatea din jurul Casei Frogmore, de pe domeniul Castelului Windsor, unde a avut loc prima petrecere de după ceremonia religioasă, a fost asigurată de către echipaje întregi de poliție. Aceștia au fost văzuți înconjurând autoturismul Audi S5, în care se afla cuplul format din George și Amal. Cei doi păreau relaxați și binevoitori, în timp ce au discutat preț de 10 minute cu poliția. La ceva timp de la acest dialog, cei doi s-au putut alătura celorlalți 200 de invitați.

simeon stalpnicul png
Actorul și soția sa au atras privirile la evenimentul regal, datorită ținutelor cu care s-au afișat Foto:Getty

Mai devreme în aceeași zi, George și Amal Clooney au atas atenția tuturor, afișându-se cu ținute exemplare la frumosul eveniment. Actorul, care se poate mândri cu numeroase premii, printre care și două Oscaruri, este prieten cu Prințul Harry și cu Meghan Markle încă de când soția sa, care este avocat al drepturilor omului, a fost pusă în legătură cu soția lui Harry, printr-un prieten comun.

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
Gazoduct Iasi - Ungheni
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg