O actriță celebră s-a filmat în lenjerie intimă, cu burta și celulita la vedere! Ce mesaj vrea să le transmită femeilor

Celebra actriță din show-ul TV britanic EASTENDERS, Melissa Suffield, a dat dovadă de curaj după ce s-a filmat în lenjerie intimă. Nu are un corp de manechin, însă se mândrește cu felul în care arată. Ea a vrut să dea un exemplu femeilor de pretutindeni, în sepranța că acestea își vor accepta corpul și îl vor iubi așa cum este.

Melissa Suffield s-a filmat în lenjerie intimă
Melissa Suffield s-a filmat în lenjerie intimă

Toate tipurile de corp trebuie celebrate, asta crede Melissa Suffield. Actrița, în vârstă de 29 de ani, împărtășește în mod regulat mesaje încurajatoare pentru fanii ei de pe Instagram, iar cel mai recent ei au văzut-o dezbrăcată până la sutien. Vedeta TV a vrut să transmită un mesaj puternic femeilor din lumea întreagă, acela de a își iubi propriul corp.

Strângându-și de burtă și ridicând mâinile în aer, Melissa a transmis mesajul „nu e nimic în neregulă cu mine”.

Melissa Suffield este mama unui băiețel

Ea a scris apoi: „Când te uiți în oglindă, vezi doar defect după defect? NU ESTE UN DEFECT DACĂ CREZI CĂ ESTE FRUMUSEȚE ÎN FARĂ UNUI IDEAL PERFECT, SPUNEȚI TUTUROR! Suntem cu toții absolut minunați și merităm să ne simțim bine.”

Fanii ei au felicitat-o pentru curaj și pentru exemplu pe care îl dă tuturor mămicilor: „Da, mămico! Postările tale continuă să devină din ce în ce mai bune. Mă bucur pentru tine, te sărut”,  „Îmi place încrederea ta”, "Ești o femeie absolut minunată ", „Îmi place mult ce faci!! Arăți minunat și o astfel de inspirație pentru mine.”

Melissa Suffield a mărturisit recent că nu este dispusă să tolereze vreo negativitate față de aspectul ei fizic, relatează The Sun. Mama unui copil de 2 ani, pe nume River, ea a recunoscut că nu s-a simțit întotdeauna grozav cu privire la felul în care arată, dar a promis să-i ajute pe alții să învețe să se iubească pe ei înșiși.

Actrița britanică a spus: „Veți avea zile bune și zile rele și cu siguranță nu sunt un eșec doar pentru că nu mă simt 100% pozitiv în ceea ce privește corpul meu tot timpul. Am vergeturi. Am rulouri de grăsime. Port mărimea 44.

În cele din urmă, corpul tău este doar un vas care ține sufletul tău. Este persoana din interiorul acelui vas care este demnă de iubire. Și dacă să mă placi sau să nu mă placi depinde de o judecată pe care cineva a făcut-o despre corpul meu, atunci acea persoană nu merită un loc în viața mea.”

Melissa Suffield și-a împărtășit recent supărarea când partenerul ei, director de croazieră, Brendan, în vârstă de 40 de ani, și-a petrecut o ultimă noapte acasă, înainte de a pleca cinci luni la serviciu. Cuplul se va reuni abia în luna mai.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net