O cântăreață a murit pe scenă în timpul unui concert

simeon stalpnicul png
Barbara Weldens avea 35 de ani și își lansase primul album la începutul anuluifoto: captură

Câștigătoarea unui concurs de talente, cântăreața franceză Barbara Weldens a murit pe scenă, în timpul unui concert, miercuri seară, 19 iulie, la vârsta de 35 de ani.

Barbara Weldens a murit în timpul unui concert desfășurat într-o biserică din Gourdon, un sat din sud-vestul Franței. Tragicul accident s-a produs în apropiere de miezul nopții, în timp ce afară de dezlănțuise furtuna. Cântăreața s-a prăbușit, iar echipajul de salvare sosit la fața locului n-a reușit s-o resusciteze.

Prima ipoteză înaintată de anchetatori este că artista ar fi murit electrocutată. ”A fost deschisă o anchetă în acest caz. Vom vedea în săptămânile următoare dacă va fi nevoie să revizuim cauza decesului. În acest moment luăm în calcul orice pistă”, au declarat reprezentanții Parchetului. Această anchetă ar urma să identifice originea defecțiunii electrice care a provocat accidentul.

În 2016, Barbara Weldens a câștigat concursul de talente al Festivalului Jacques Brel, iar la începutul acestui an artista a scos primul ei album, ”Le grand H de l’homme”.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
gabriela cristea
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
anglo saxoni shutterstock 795800917 jpg
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif