O cunoscută prezentatoare TV a sugerat că ar putea candida la președinția SUA

Ultima actualizare:

    Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală festimată la 1,5 miliarde de dolarifoto: Guliver/Getty Images
Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală festimată la 1,5 miliarde de dolarifoto: Guliver/Getty Images

Americanii o adoră pe Oprah Winfrey, aşa că o posibilă candidatură a prezentatoarei TV ar fi primită cu urale. De altfel, mulţi spun că Barack Obama a ajuns la Casa Albă cu ajutorul realizatoarei.

Oprah Winfrey a lăsat să se înţeleagă într-un interviu recent că victoria obţinută de Donald Trump în alegerile prezidenţiale din 2016 a făcut-o să îşi reconsidere poziţia faţă de o posibilă candidatură a sa la preşedinţia Statelor Unite în anul 2020.

Într-o conversaţie cu David Rubenstein, CEO-ul fondului de investiţii Carlyle Group, realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a dezvăluit că victoria obţinută de Donald Trump în alegerile prezidenţiale din noiembrie 2016 a făcut-o să îşi dea seama că o eventuală candidatură a ei la preşedinţia americană ar putea să fie un proiect fezabil, scrie news.ro.


    Oprah Winfreyfoto: Guliver/Getty Images
Oprah Winfreyfoto: Guliver/Getty Images

”Sincer, nu m-am gândit niciodată la asta. Nu am luat în considerare niciodată această chestiune, nici măcar ca pe o posibilitate”, a spus Oprah Winfrey într-un interviu acordat în emisiunea prezentată de David Rubenstein pe Bloomberg TV, intitulată ”The David Rubenstein Show”.  ”Apoi, după ce m-am gândit, mi-am spus: «Oh, oh!»”, a adăugat ea.

Deşi dezvăluirea făcută de celebra realizatoare TV se bazează mai mult pe inflexiunile sale vocale, se pare că recenta schimbare în climatul politic american a reprezentat elementul care a determinat-o să considere că lipsa ei de experienţă nu mai reprezintă un factor care o descalifică din cursa prezidenţială.

”Exact, deoarece acum este clar faptul că nu trebuie să ai experienţă în guvern pentru a fi ales preşedinte al Statelor Unite”, a spus David Rubenstein, referindu-se la lipsa de experienţă politică a lui Donald Trump înainte de a câştiga alegerile prezidenţiale.

”La asta mă gândeam şi eu - îmi spuneam: «Nu am experienţă, nu cunosc suficient de multe lucruri». Dar acum îmi spun: «Oh, Oh!»”, a adăugat Oprah Winfrey.

E cea mai bogată femeie de culoare din lume

Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală festimată la 1,5 miliarde de dolari. A întreprins ample acţiuni filantropice şi este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net