O îndrăgită cântăreaţă a născut o fetiţă! «Suntem în al nouălea cer»


    Kelly Clarkson (08)
Kelly Clarkson (08)

Kelly Clarkson a născut o fetiţă, a anunţat artista americană prin intermediul unui mesaj publicat, sâmbătă, pe contul ei de Twitter, informează contactmusic.com.

Fetiţa este primul copil al artistei şi a primit numele River Rose.

"Fetiţa noastră River Rose Blackstock a venit pe lume pe 12 iunie. Mulţumim tuturor pentru urări. Eu şi Brandon suntem în al nouălea cer", a scris aceasta.

Kelly Clarkson, câştigătoarea primei ediţii a concursului "American Idol", organizat de postul de televiziune Fox, în 2002, s-a căsătorit, anul trecut, cu managerul de talente Brandon Blackstock în luna octombrie.

Născută în Texas, artista în vârstă de 32 de ani este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din istoria concursului "American Idol", realizând cu succes tranziţia de la muzica country la muzica pop.

Kelly Clarkson a câştigat prima ediţie a concursul "American Idol", în 2002, şi este considerată unul dintre cei mai de succes câştigători ai acestui show de televiziune. Graţie unor piese cu mare succes la public, precum "Since U Been Gone" şi "My Life Would Suck Without You", cântăreaţa a câştigat trei premii Grammy, inclusiv unul la categoria "cel mai bun album" pentru materialul discografic "Stronger", lansat în 2011.

Într-o carieră de doar un deceniu, Kelly Clarkson a avut o ascensiune explozivă, lansând cinci albume de studio care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial şi a câştigat numeroase trofee muzicale prestigioase - trei premii Grammy, trei MTV Video Music Awards, 12 Billboard Music Awards şi patru American Music Awards.

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg