O nouă bombă pe Etihad. Fanii lui City jubilează după ce au văzut-o pe nevasta lui Laporte

31 ianuarie 2018
article img
Sara Botello e dansatoare profesionistă şi majoretă la echipa de baschet din BilbaoFoto: Instagram

Manchester City a sărit de 200 de milioane de euro plătiţi în ultimul an pe apărători, dar tot a mai luat unul. Guardiola l-a vrut neapărat şi pe Aymeric Laporte, de la Athletic Bilbao, şi i-a plătit clauza de 65 de milioane de euro fără să clipească. Nu e însă doar el fericit!

Fundaşul central în vârstă de 23 de ani a adus-o în Anglia şi pe soţia lui, Sara Botello, iar britanicii au rămas mască în momentul când au văzut-o. Forme incredibile, pachet de muşchi şi frumoasă foc, soţia lui Aymeric a devenit instantaneu noua stea de la tribuna oficială. Explicaţiile apar imediat cum te uiţi pe contul ei de Instagram, unde se vede clar că e o dansatoare profesionistă. Printre altele, Sara e şi majoretă la echipa de baschet masculin a oraşului, proiect la care trebuie să renunţe însă dacă vrea să-şi urmeze soţul pe Etihad.

article img
Sara nu l-a slăbot pe Aymeric nici la momentul prezentării oficiale, pe Etihad. Fundaşul va purta tricoul cu numărul 14 şi poate debuta în weekend, în deplasarea de la BurnleyFoto: Instagram

Din păcate pentru ea, şi pentru fanii "cetăţenilor", acolo nu prea va avea ocazia să facă multă plajă şi, implicit, nu va mai putea bombarda reţelele de socializare cu fotografii sexy. Sperăm însă că măcar de la piscină ne va mai lovi câteodată cu câte un selfie. Bani şi linişte vor fi. Aymeric a devenit al doilea cel mai scump fundaş din istoria fotbalului, după Virgil Van Dijk, de la Liverpool, şi va câştiga la City câteva milioane de euro pe an.

article img
Sara, după un meci greu în care a trebuit să danseze pentru iubitorii baschetului din BilbaoFoto: Instagram

article img
Sara iubeşte să facă plajă, dar şi să se dezvăluie publicului în timp ce stă la soareFoto: Instagram

article img
Sara Botello este una dintre cele mai frumoase neveste de fotbalist din vestiarul lui Manchester CityFoto: Instagram