O trupă celebră vine în România! Melodiile sale arhicunoscute vor răsuna la We Love Music Festival

Ultima actualizare:

Membrii trupei internaționale Snap! sunt pregătiți să aducă un show de zile mari pe scena We Love Music Festival, iar Mc Dylma & Dj Pappa M vor face cu adevărat senzație la festivalul de la Râmnicu Vâlcea.

Trupa Snap vine în România! Foto: Facebook We love music
Trupa Snap vine în România! Foto: Facebook We love music

Cea de-a două ediție a festivalului se desfășoară în perioada 18-20 august 2023, la Platoul Fețeni - Râmnicu Vâlcea. Organizatorii au anunțat primii artiști care vor urca pe scena de la We Love Music Festival iar aceștia sunt East 17, Mr. President, Milli Vanilli sau Faydee. Iar acum urmează noi confirmări, căci săptămâna aceasta au fost anunțați Snap!, Mc Dylma & Dj Pappa M.

Trupa Snap! s-a format în 1989 de producătorii Michael Münzing și Luca Anzilotti. Trupa a trecut printr-o serie de schimbări de componență de-a lungul anilor, inclusiv cântăreți, compozitori și rapperi americani Thea Austin, Turbo B, Niki Haris și Penny Ford. Cele mai cunoscute hituri ale lor sunt "The Power" și "Rhythm Is a Dancer", ambele ocupat locul 1 în mai multe țări. Luca Anzilotti și Michael Münzing au început să lucreze împreună în 1985 în grupul Off (Organisation For Fun) cu Sven Väth. Au înregistrat două albume, "Organisation For Fun" (1988) și "Ask Yourself" (1989), și o serie de single-uri, inclusiv "Electric Salsa", până în 1990.

Trupa Snap!
Trupa Snap!

În 1996, grupul a fost desființat oficial după ce a lansat o compilație cu cele mai mari hituri numită "Snap! Atac: Cele mai bune hituri de Snap!". Albumul a inclus o nouă versiune a primului lor hit "The Power '96" și "Rhythm Is a Dancer '96". Cu toate acestea, trupa a avut o revenire surprinzătoare în 2000, cu o piesă numită "Gimme a Thrill", completată cu ritmuri de rap de Turbo B. și vocal de la cel mai nou cântăreț al trupei, Maxayn. Nu a atras prea multă atenție și a ajuns abia pe locul 11 în Topurile germane de dans. Un nou album numit "One Day on Earth" a fost planificat pentru lansare în această perioadă, dar a fost anulat. Cu toate acestea, copii promoționale ale albumului pot fi găsite online.

O nouă versiune a piesei "Do You See the Light" remixată de Plaything a fost lansată în 2002. În anul următor, a fost lansat un album remixat, The Cult of Snap! și au fost lansate single-uri re-lucrate. "Rhythm Is a Dancer 2003" a ajuns pe locul 7 în Germania și pe locul 17 în Marea Britanie, în timp ce "The Power (of Bhangra 2003)" a urcat moderat în Austria, Elveția și Danemarca. Trupa a lansat, de asemenea, o versiune a piesei "Oops Up!", care conținea voce de NG3 și a reușit să între în topurile suedeze pe locul 40 și în topul german al 100 de single-uri pe locul 69.

Impulsionați de succesul remixurilor, Münzing și Anzilotti s-au întors în studio cu cântăreața Damien Behanan, cunoscută și sub numele de Loc, și au lansat single-ul "Beauty Queen" în septembrie 2005 prin Lum Music, care a ajuns în top10 al German Dance Charts, dar nu a reușit între în topurile oficiale. Ei ar lansa, de asemenea, un alt single de descărcare digitală în 2008 featuring Loc, Jumping!, dar acest lucru, de asemenea, nu a reușit să diagramă.

Pe 16 iunie 2008, o nouă versiune a "Rhythm Is a Dancer '08" a fost lansată ca un CD single în Marea Britanie, care a ajuns pe locul 23 acolo. În 2018, drepturile asupra tuturor înregistrărilor Snap!, deținute anterior de Michael Münzing și Luca Anzilotti, au fost transferate către BMG Rights Management, o încarnare actuală a Bertelsmann Music Group.

Trupa se reunește la "We Love Music Festival" ce va avea loc la Platoul Fețeni - Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023. Prezentatorii și ambasadorii We Love Music Festival sunt Liana Stanciu și NiCK nnd. Deocamdată, dintre artiștii români au fost anunțați Pepe și NiCK nnd însă organizatorii vor dezvălui și alte nume cunoscute în curând.

Prima ediție de We Love Music Festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzică a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu aplauze la scenă deschisă și o energie de zile mari. Biletele se pot cumpăra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net