Oglindă, oglinjoară, spune pe bune: care-i cel mai mare fund din lume? Coco Austin își lucrează fesierii

25 iunie 2020
article img
Coco Austin execută nu mai puțin de 20 de exerciții diferite, exclusiv pentru fesierifoto Twitter

Coco Austin în vârstă de 41 de ani i-a dat un răspuns pe măsură lui Kim Kardashian, după ce aceasta din urmă a postat o fotografie cu fundulețul în urmă cu două zile. Coco s-a apucat să tragă iar de fiare și să facă sute de genuflexiuni pentru a-și umfla natural fesierii. Asta pentru că soția lui Ice T este adepta fundului natural în detrimentul posteriorului ”retușat” sau ”tunat”.

Izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 și-a lăsat urme și pe fundul bombat al bombei sexy Coco Austin, în vârstă de 41 de ani. Și pentru că fiica ei Chanel Nicole, de 4 ani, i-a ocupat tot timpul, Coco nu și-a mai antrenat posteriorul 100% natural. Însă după ce a văzut-o miercuri pe rivala ei Kim Kardashian, de 39 de ani, că pozează în latex, soția raperului și actorului Ice T a luat foc. S-a dus în sala de fitness și s-a pus pe treabă. Și cum o astfel de ispravă merită pozată, i-a dat replica rivalei într-un mod la fel de sexy. În 2018, Coco a acceptat ca fesele să îi fie scanate, analizate și studiate de specialiști pentru a confirma că sunt 100% mușchi. A provocat-o pe Kim Kardashian să facă același lucru, dar Kim i-a propus să se întreacă la fitness cu sora ei Khloe, eschivându-se astfel de o ”palmă peste fund”.

article img
Coco Nicole Austin, de 41 de ani, și-a întrerupt exercițiile de întreținere pe perioada epidemiei de COVID-19, dar acum a revenit la salăFoto: Twitter

Citește și:

Cel mai pozat fund din lume revine! Kim Kardashian, în latex, la ea în dulap

În oraşul ăsta toţi locuitorii umblă în pielea goală. Unde e locul dezmăţului

Este măritată ci Ice T din 2002 și au un copil împreună

Coco şi Ice T sunt căsătoriţi din 2002 şi au împreună o avere de 44 de milioane de dolari. Ei au o fetiță de patru anișori, Chanel, care e copia fidelă a mamei ei. Ice T (62 de ani) mai are doi copii din alte două relaţii, un fiu, Ice, de 26 de ani, şi o fiică, LeTesha, de 44 de ani.