Olé, băieţi! Pamela Anderson e iar singură


    Ultima oară au  fost văzuţi  împreună  pe 26 iuniefotografii: Guliver/getty images
Ultima oară au fost văzuţi împreună pe 26 iuniefotografii: Guliver/getty images

E clar, Pamela Anderson nu are noroc în dragoste! La 47 de ani, bomba sexy a pus punct mariajului cu Rick Salomon după numai şase luni.

În 2007, nu au avut nevoie decât de 61 de zile să îşi dea seama că nu se potrivesc şi şi-au anulat căsnicia. După şapte ani, Pamela a făcut aceeaşi greşeală revenind în braţele producătorului şi jucătorului profesionist de poker Rick Salomon.

Când a făcut anunţul oficial, Pamela  a scris pe pagina ei de Internet: “Îi eliberez pe toţi cei pe care îi iubesc către Dumnezeu”. Cei doi au depus actele de divorţ săptămâna trecută. 

Au fost văzuţi ultima oară împreună în 26 iunie. Gurile rele spun că despărţirea a fost cauzată de crizele de personalitate ale lui Rick. Bărbatul nu suporta să fie un simplu accesoriu pentru cea mai râvnită femeie din lume. La evenimentele mondene, Pamela semna un contract în care se obliga să nu apară cu soţul, iar contractele de publicitate au căzut simţitor în momentul în care a încercat să îl includă în afacere şi pe Rick. În plus, în aprilie, când Rick era plecat la un turneu de poker în Las Vegas, paparazzi au surprins-o pe Pamela luând cina cu un necunoscut cu care a petrecut apoi noaptea, în aceeaşi casă în care locuieşte cu cei doi fii ai ei, Jayden (16 ani) şi Brandon (17 ani).

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png