Olivia Newton-John a împlinit 73 de ani. De 27 de ani se luptă cu cancerul și are corpul invadat de metastaze

image
John Travolta și Olivia Newto-John, o prietenie legată în 1978

Actrița se luptă cu o formă agresivă de cancer la sân și după ce a anunțat că boala a recidivat la finele lui 2019, a confirmat că metastazele s-au răspândit în tot corpul. Ea a fost prima dată diagnosticată cu cancer de sân în 1992 şi apoi în 2013, dar a vrut să ţină această bătălie departe de ochii publicului. După ce boala a revenit, Olivia Newton-John a spus că foloseşte ulei de canabis, care îi mai alină durerea.

Își alină durerile cu cannabis

Cannabisul este cultivat în ferma soțului său, John Easterling (69 de ani), de la casa lor din California, SUA, unde acest drog e legal. Vedeta spune că are dureri mari din cauza bolii incurabile. Soțul cultivă special cannabisul pentru că numai această plantă i le mai alină. De asemenea, o ajută să doarmă. 

image
Olivia Newton John se luptă de 3 decenii cu cancerulfoto: Instagram

Olivia Newton-John se luptă de aproape 30 de ani cu cancerul la sân. În 1992, artista a fost diagnosticată pentru prima dată cu boala nemiloasă. A fost operată, i s-a extirpat sânul afectat şi a făcut chimioterapie și radioterapie. A fost nevoită să renunţe la un turneu şi să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a lupta cu boala. În 2013, boala a recidivat și de data aceasta s-a extins către umăr. Însă încă o dată Olivia a reușit să învingă cancerul. La finele lui 2019 însă diagnosticul nemilos i-a pus iar la încercare voința oarbă de a trăi. A aflat că boala e în stadiul 4 și că întreg corpul i-a fost inundat de metastaze.

A făcut cuplu memorabil cu John Travolta, în ”Grease”

“Grease”, film memorabil al anilor ’70, poate fi revăzut de o sută de ori cu aceeași plăcere ca prima dată, mai ales datorită chimiei dintre Danny Zuko (John Travolta) și Sandy Olsson (Olivia Newton-John), protagoniștii de neînlocuit. Filmul, care este musicalul cu cele mai mari vânzări din toate timpurile, este o comedie romantică despre fiorii iubirii la 17 ani și despre răutățile specifice adolescenților, la liceu. John Travolta a recunoscut că îi este aproape la bine și la greu Oliviei din clipa în care s-au cunoscut pe platourile de filmare în 1978.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
pasaj domnesti foto fb ionel scriosteanu
Anamaria Prodan la IML jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg