EXCLUSIV! «Dr. Quinn» a pus ochii pe un puşti de la Medicină

29 noiembrie 2013
article img

În urmă cu două săptămâni, celebra Jane Seymour a filmat în Bucureşti, pentru un nou film, „Love by Design", o coproducţie româno-americană. La filmări, celebra actriţă a pus ochii pe un tânăr model din figuraţie, pe care l-a promovat pe loc şi i-a oferit un rol secundar.

Timp de trei zile, mai multe clădiri din Bucureşti, precum Palatul Bragadiru, s-au transformat în platouri de filmare pentru pelicula „Love by Design", care o are pe Jane Seymour (62 de ani) în rolul principal. Actriţa a jucat-o pe Vivien Thompson, un redactor-şef exigent al unei reviste de modă din Manhattan.

Primele filmări, cele ale unei prezentări de modă, au avut loc în zona pieţei Victoriei, unde au fost aduşi şi mai mulţi figuranţi pentru a umple scaunele din sală. Unul dintre aceştia a atras imediat atenţia celebrei actriţe şi a regizorului Michael Damian, care au hotărât să-i ofere un rol secundar în film. Astfel că tânărul model s-a transformat pe loc într-un critic de artă exigent care are replici în engleză cu mai toţi actorii din serial.

Alexandru, alături de Jane Seymour

article img

Click! a aflat că tânărul pe care a pus ochii Seymour are 21 de ani, se numeşte Alexandru Mihail Copcea şi este student la Medicină. În timpul liber, pentru rotunjirea veniturilor, s-a înscris la agenţia de modele MRA şi face figuraţie în producţii filmate de Prima TV, ACASĂ, Antena 1 şi nu numai. Puştiul pe care a pus ochii Jane Seymour are la activ mai multe apariţii în producţii autohtone.

Dacă în postura de manechin faţa nebărbierită i se potriveşte, pentru acest rol, studentul la Medicină a trebuit să se bărbierească, iar după terminarea filmărilor a primit propunerea de a ajunge şi la Hollywood la premiera filmului, şi de ce nu pentru alte proiecte alături de actriţă. „Jane Seymour, regizorul filmului, dar şi restul distribuţiei au fost foarte încântaţi de prestaţia tânărului, cu care s-au împrietenit. O să meargă şi la Hollywood, sigur va accepta invitaţia echipei", ne-au povestit surse de pe platourile de filmare ale peliculei, care va avea premiera anul viitor.

Click!spune

Actriţa Jane Seymour (62 de ani) a devenit celebră datorită rolului din „Dr. Quinn", serial în care a jucat între anii 1993-1998. Producţia s-a difuzat în America, dar şi în alte 100 de ţări, timp de şase sezoane, în total 150 de episoade. Reluările lui încă mai pot fi vizionate în SUA, iar în România au fost difuzate inclusiv anul trecut, la TVR 2.

FOTO EXCLUSIV «Dr. Quinn» a sosit în România! La 62 de ani, arată senzaţional

«Dr. Quinn» filmează în România rolul unei scorpii

FOTO «Dr. Quinn» parcă nu îmbătrâneşte! Îi dai 61 de ani?