«Dacă într-o zi viteza mă va ucide să nu plângeţi, pentru că zâmbeam!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vestea cumplită că eroul din „Fast and Furious” a murit, a provocat o durere inimaginabilă în sufletul fiicei de 15 ani a lui Paul Walker. Îndrăgitul actor şi-a găsit prea repede sfârşitul într-un cumplit accident de maşină, sâmbătă, în Los Angeles, când a ars de viu.

Vesel şi plin de energie, aşa şi-l aduc aminte apropiaţii pe îndrăgitul erou din „Fast and Furious", Paul Walker. Nimic nu prevestea sfârşitul cumplit al actorului, care a dispărut prea devreme, la doar 40 de ani. Vestea că acesta a murit într-un mod foarte dureros le-a devastat pe cele mai importante persoane din viaţa lui, fiica Meadow (15 ani) şi iubita Jasmine Pilchard-Gosnell (23 de ani).

Sufletul mă doare prea mult...  Aş vrea să mă trezesc din acest coşmar şi viaţa mea să revină la normal. Tu m-ai învăţat să merg, să iubesc şi să nu mă dau bătută niciodată. Eşti eroul meu!", a spus mută de durere, fiica actorului.

Mama lui Meadow, Rebecca McBrain, care a avut o relaţie cu Paul Walker între 1989-1999 ştie că nimic nu poate umple golul produs de dispariţia tragică din viaţa fiicei ei. Iubita lui Walker, Jasmine, s-a refugiat distrusă de durere în casa părinţilor ei din California.

30 noiembrie 2013: Paul Walker a ars de viu într-un Porsche Carrera alături de prietenul său

simeon stalpnicul png

Nu poate accepta că „Paul nu se va mai întoarce niciodată la ea". Medicii legişti fac eforturi supraomeneşti pentru a identifica cele două cadavre carbonizate. Trupul lui Walker şi cel al prietenului său, pilotul de curse Roger Rodas (38 de ani), sunt o mână de cenuşă. Vor fi identificaţi după amprenta dentară, iar autopsia va fi amânată mai multe zile. Şi totuşi, ce l-a ucis pe Paul Walker?, se întreabă toată lumea.

O defecţiune tehnică la sistemul de frânare sau de direcţie, viteza excesivă sau un obstacol întâlnit pe carosabil?! Anchetatorii iau în calcul toate posibilităţile. Cu puţin timp înainte să moară actorul le-a spus prietenilor glumind: "Iubesc viteza. Dacă într-o zi mă va ucide, să nu plângeţi, pentru că zâmbeam în momentul în care mă ridicam la cer!"

Fiica Meadow (15 ani)

simeon stalpnicul png

Jasmine Pilchard-Gosnell l-a cunoscut pe Paul Walker în 2006, pe când avea doar 16 ani şi el 33 de ani. În ciuda diferenţei mari de vârstă, cei doi s-au iubit 7 ani şi îşi făceau planuri de nuntă. Iubita actorului este studentă la un colegiu din Santa Barbara, California. Jasmine şi-a luat în serios rolul de mamă vitregă pentru Meadow (15 ani), de care era foarte apropiată şi petreceau mult timp "ca fetele".

Iubita Jasmine (23 de ani)

simeon stalpnicul png

FOTO Iubita lui Paul Walker, distrusă de vestea morţii lui!

Singura femeie din România care l-a întâlnit pe Paul Walker: "Când m-a privit cu ochii lui albaștri am simțit că mă topesc"

VIDEO Ultimele imagini cu Paul Walker, din The Fast and The Furious, în viaţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net