Gisele, nu mai stresa copilul! N-ai bani?

Ultima actualizare:

Nimic n-o opreşte când vine vorba de bani. Deşi se scaldă în ei, Gisele Bündchen vrea cu orice preţ să-şi umfle conturile. La fabuloasa ei avere, de sute de milioane de dolari, supermodelul de 33 de ani ar putea sta acasă şi să-şi crească în linişte odrasla de 11 luni. Însă, oriunde prinde un contract baban, frumoasa Gisele o cară şi pe micuţa Vivian după ea.

Nici nu se gândeşte la cât stres o expune pe fetiţă, iar medicii o critică aspru, pentru că-i pune sănătatea micuţei în pericol. Gisele vrea să demonstreze, de fapt, că are un program foarte încărcat şi reuşeşte să le facă pe toate. Îmbrăcată doar într-un halat, frumoasa braziliancă îşi alăptează copilul, în timp ce e machiată, coafată şi i se face manichiura. Cât răsfăţ, ar spune unele mame, dar nimeni nu se gândeşte că pentru bebeluş nu este bine. Medicii spun că, totuşi, chiar dacă nu face practic nimic, fotomodelul resimte o încordare care se transmite negativ la copil.

Are o avere de 290 de milioane $

Gisele Bündchen este un fotomodel celebru de origine germană din Brazilia. Ea a strâns o avere de 290 de milioane de dolari, din prezentări pentru casa de modă Victoria’s Secret şi numeroase reclame. Este căsătorită din 2009 cu sportivul american, Tom Brady (36 de ani),  împreună cu care are doi copii: Benjamin Rein (născut în 2009) şi Vivian Lake (născută în 2012).

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png