Fiica lui Paul Walker, consolată de Bieber

Ultima actualizare:
foto Twitter
foto Twitter

Zeci de fani au luat cu asalt cinematograful „Regal Cinemasin” din Los Angeles, la premiera documentarului „Believe” al lui Justin Bieber. Însă au fost şocaţi când au văzut-o pe Meadow, fiica lui Paul Walker, topită de emoţie în prezenţa starului canadian.

La 30 noiembrie, adică acum 21 de zile, Paul Walker murea mistuit de flăcări la numai 40 de ani. Întreaga planetă jelea trecerea în nefiinţă a îndrăgitului actor din seria „Fast and Furious".

Fata de 15 ani a lui Walker, Meadow, a fost şocată de tragedie şi a evitat să mai iasă în lume. La fel a făcut şi iubita actorului, Jasmine Pilchard-Gosnell, de 23 de ani. Săptămâna trecută familia şi-a luat adio de la Paul Walker, în cadrul unei ceremonii discrete. Însă viaţa merge mai departe.

Meadow a fost surprinsă miercuri alături de Justin Bieber, pe care, susţin prietenele ei apropiate, îl iubeşte în secret. Emoţionată şi tremurând din toţi rărunchii, ea a ţinut morţiş să se pozeze alături de cântăreţul de 19 ani la lansarea filmului acestuia, „Believe". Conform E!News, cei doi au fost nedespărţiţi la premieră, iar Meadow l-a sorbit din ochi tot timpul pe Bieber.


    foto Twitter
foto Twitter

Paul Walker s-a născut în Glendale, California şi de mic a visat să devină actor de cinema. A debutat în 1985 în serialul „Autostradă către Rai". Primul rol serios îl obţine în 1986 în comedia horror „Monstrul din WC". Un an mai târziu cunoaşte notorietatea internaţională cu „Programat să ucidă". Începe filmările la seria „Fast and Furious" în 2001. Anul viitor va apărea pentru ultima oară în faţa fanilor în „Fast and Furious 7", care se va lansa la începutul verii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net