Admiratoarele au rămas şocate! Actorul de telenovele Victor Noriega se iubeşte cu un puşti de 16 ani

Ultima actualizare:
Victor si iubitul
Victor si iubitul

Deşi s-a zvonit că actorul de telenovele de 41 de ani s-ar iubi cu partenerele de telenovele, Victor Noriega şi-a şocat fanii după ce au aflat că este homosexual şi are un iubit

Victor Noriega a devenit cunoscut după ce a jucat în mai multe producţii lacrimogene precum „Rosalinda", „Înger rebel" sau „Iubire cu chip rebel". De curând actorul a anunţat că are alşte orientări sexuale, că este homosexual şi că are un iubit. Şocul abia acum vine, căci iubitul actorului ar avea 16 ani şi se numeşte Guillermo Ruesga. Acesta s-ar părea că a jucat şi el în câteva telenovele, fiind încă la începutul carierei.

Victor Noriega
Victor Noriega

O viaţă de telenovele

S-a născut în Mexic şi încă de tânăr a fost pasionat de sport, pe care îl practica foarte des. Ajunsese să arate foarte bine şi a fost remarcat în adolescenţă de o agenţie de modele care i-a oferit câteva contracte avantajoase. În paralel cu cariera de model tânărul începe şi o carieră de cântăreţ în trupa Garibaldi în care a rămas din 1989 până în 1998. Între timp Victor Noriega a primit oferta de a apărea în telenovele după ce a arenunţat la muzică.


    Victor Noriega
Victor Noriega

Multă vreme actorul şi-a ascuns problemele şi nu şi-a scos în oraş cuceririle. A preferat să rămână acasă şi să se iubească între patru pereţi cu partenerii săi. Tot despre Victor Noriega s-a zvonit că ar avea problem cu alcoolul, după ce a fost surprins beat de fotografi. Actorul a spus că s-a saturat de minciunile care au aparut in presa si a declarat ca nimic nu-i adevarat. Victor Noriega spune cu umor ca l-au distrat zvonurile ca ar avea probleme cu alcoolul dar ca au devenit enervante. "Este enervant ca se inventeaza multe lucruri neadevarate" a declarat actorul la un moment dat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net