Kylie Minogue s-a îmbogăţit în pandemie. Câți bani a strâns artista în conturi

Ultima actualizare:

    Kylie Monigue a pozat pentru mai multe campanii de promovare a produselor cosmeticeFoto: Instagram
Kylie Monigue a pozat pentru mai multe campanii de promovare a produselor cosmeticeFoto: Instagram

Kylie Minogue în vârstă de 53 de ani se pricepe de minune la afaceri. După ce a petrecut nu mai puţin de nouă luni între 2020 şi 2021 în ţara ei natală Australia şi a revenit abia în toamnă în Regatul Unit, Kylie s-a decis să se mute definitiv în apropiere de Melbourne. În plină pandemie a strâns o avere de 80 milioane $.

Kylie Minogue a reuşit să îşi mărească averea în ultimele 12 luni cu nu mai puţin de 2,67 milioane $, ajungând să aibă în conturi 80 milioane $.Compania ei Darenote Limited a înregistrat un profit de 2,67 milioane $ în ultimele 12 luni, până la finele lunii iunie 2021.

Ea îşi menţine tendinţa de îmbogăţire din ultima vreme, după ce în 2019 a înregistrat o creştere a veniturilor cu 8 milioane $, în ultimii trei ani. Ea s-a plătit pe sine cu 1,3 milioane $, folosind una dintre firmele ei şi a achitat taxe în valoare de 800.000 $. Kylie Minogue şi-a început cariera în 1987 şi a vândut 80 de milioane de discuri, înregistrând încasări de 40 milioane $, informează tabloidul britanic The Sun.

Diva a fost obligată să plece, din Marea Britanie, în oraşul natal, Melbourne, anul trecut, în decembrie, pentru a fi alături de familie pe timpul pandemiei de COVID-19. Paul Solomons, iubitul ei, nu a avut cum să o însoţească, pentru că nu putea să-şi părăsească slujba de director artistic al publicaţiei ”GQ”.

Kylie Minogue stă bine și pe plan sentimental

Ei au o relaţie de trei ani. S-a zvonit că s-au logodit şi că plănuiesc să se căsătorească, însă nu au confirmat încă acest lucru. Kylie e hotărâtă să revină în ţara natală, iar asta pune în pericol relaţia lor amoroasă.


    La cei 53 de ani ai ei, cântăreaţa australiană e imaginea unor case de modă prestigioaseFoto: Instagram
La cei 53 de ani ai ei, cântăreaţa australiană e imaginea unor case de modă prestigioaseFoto: Instagram

În Australia are părinţii şi pe sora ei, Danii. Însă în Marea Britanie locuieşte Paul şi nu vrea să-l piardă, pentru că nu a avut niciodată noroc în dragoste până acum. Ea a fost logodită în 2016 cu actorul Joshua Sasse, care avea la acea vreme 28 de ani, dar s-au despărţit după un an şi a suferit foarte mult.

A avut nu mai puţin de opt relaţii ratate şi nu a fost măritată niciodată. Kylie Minogue s-a iubit de-a lungul vieţii cu fotomodelul Andres Velencoso, actorii Olivier Martinez şi Jean-Claude Van Damme, Albert de Monaco, cântăreţii Nick Cave şi Jason Donovan, dar marea ei dragoste a fost liderul trupei INXS, Michael Hutchence, care s-a sinucis în 1997.

Diva, cunoscută pentru numeroase hit-uri, cum ar fi ”Can’t Get You Out of My Head” şi ”I Should Be So Lucky”, are o casă de 25 de milioane de dolari la Londra. Prin intermediul companiilor ei, Kylie şi-a dezvoltat afaceri în industria produselor cosmetice şi modei.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net