Orlando Bloom a comis-o din nou: mare amator de nudism, actorul nu s-a cenzurat deloc, la un picnic cu nevasta

Ultima actualizare:

    Orlando Bloom, 44 de ani, înoată în pielea goalăfoto: Instagram
Orlando Bloom, 44 de ani, înoată în pielea goalăfoto: Instagram

Orlando Bloom a comis-o din nou: și-a scos poponețul la vedere în timpul unei evadări în natură. Actorul de 44 de ani din ”Stăpânul inelelor” și ”Pirații din Caraibe” a ieșit duminică în natură cu logodnica lui Katy Perry. Un mare amator de nudism, Bloom a renunțat complet la haine și a intrat gol în apa rece a râului. 5,2 milioane de admiratori au apreciat trupul sculptat al actorului și au felicitat-o pe Katy Perry care a cenzurat ”rușinica” logodnicului folosind o inimioară de pe Instagram

Orlando Bloom, 44 de ani, a ieșit în aer liber în costumul lui Adam. După ce s-a pozat trăgând de fiare la sala de fitness, pentru că Orlando Bloom vrea să ajungă iar la forma fizică de altă dată, actorul și-a luat logodnica și fetița și au fugit în natură. Orlando Bloom, 44 de ani, a ieșit duminică în natură cu logodnica lui Katy Perry. Un mare amator de nudism, Bloom a renunțat complet la haine și a intrat gol în apa rece a râului. Bloom și-a etalat pătrățele lucrate din greu la aparatele din sala de fitness. El a fost urmărit îndeaproape de logodnica lui Katy Perry. Deși Katy Perry, de 36 de ani, îl însoțește rareori pe Orlando când face sport, atunci când vine vorba de evadări în natură, ea nu lipsește niciodată. În timp ce Katy era pe mal cu fetița lor Daisy Dove, Bloom a traversat râul profitând că în zona unde au campat nu era nici țipenie de om. Însă la orele amiezii, pe malul celălalt s-a umplut de oameni, iar Bloom a rămas tot cu ”rușinica la vedere”. El a reeditat scena din urmă cu câțiva ani când a fost surprins în pielea goală dând la vâsle alături de Katy Perry.


    Katy Perry l-a pozat pe logodnicul ei și i-a cenzurat ”rușinica”foto: Instagram
Katy Perry l-a pozat pe logodnicul ei și i-a cenzurat ”rușinica”foto: Instagram

Citește și:

Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui! Katy Perry își revine după naștere

Orlando Bloom se plânge că nu face prea mult sex cu Katy Perry. Care este motivul

Orlando Bloom și Katy Perry, o iubire cu năbădăi

Katy şi Orlando au devenit iubiţi în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediţie a Globurilor de Aur, însă s-au despărţit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, împreună cu care are şi un băieţel de 10 ani. Orlando Bloom are o avere de 40 de milioane de dolari, iar Katy Perry are în conturi 330 de milioane de dolari. Din august 2020, cei doi au devenit părinți.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net