Oscar 2018. Momente delicioase: cum le-au mulțumit actorii celor care plătesc bilete pentru a le vedea filmele


    Jimmy Kimmel și mai multe vedete de prim rang au pus la cale o surpriză de zile mariFoto: Twitter Jimmy Kimmel
Jimmy Kimmel și mai multe vedete de prim rang au pus la cale o surpriză de zile mariFoto: Twitter Jimmy Kimmel

Cea mai așteptată gală cinematografică a anului a avut loc în 4 martie în Los Angeles. A 90-a ediție a Premiilor Oscar a surprins poate mai puțin la capitolul câștigători, dar a fost delicioasă din punct de vedere al întâmplărilor de pe parcursul ceremoniei.

Cei mai apreciați actori, cele mai talentate și frumoase actrițe și cei mai muncitori producători și-au dat întâlnire pe covorul roșu, unde au impresionat prin ținute, pentru ca mai apoi, în sală, să aducă în discuție subiecte dureroase, de interes, pline de sensibilitate.

În marea de seriozitate s-au evidențiat câteva momente care au așternut zâmbete pe fețele celor prezenți. De la monologul inaugural al lui Jimmy Kimmel și până la surpriza pusă la cale alături de mai mulți actori, pentru oamenii simpli dintr-un cinematograf, Oscar 2018 s-a diferențiat în câteva puncte cheie.

De la selfie-ul făcut de Ellen DeGeneres, la gala din 2014, fiecare gazdă a ceremoniei a ținut să atragă atenția cu ceva. În acest an, Jimmy Kimmel s-a bazat pe sprijinul câtorva vedete de prim rang, precum Margot Robbie, Emily Blunt, Lupita Nyong'o, Gal Gadot sau Guillermo del Toro, pentru a-i surprinde pe spectatorii dintr-un cinematograf din apropiere, în semn de apreciere pentru faptul că plătesc un bilet pentru a le vedea filmele.

O cameră video a fost ascunsă în cinematograf, așa că toate personalitățile rămase la ceremonie au putut vedea în timp real ce se întâmplă. Actorii au împărțit dulciuri și sandvișuri, în uralele celor prezenți, iar unul dintre spectatori a fost rugat de Jimmy Kimmel să prezinte următoarele vedete care au urcat pe scenă pentru a decerna un premiu.

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg