Oscar 2020. Iată ce mănâncă vedetele în seara cea mare

Ultima actualizare:

    Wolfgang Puck a gătit pentru 1.500 de invitaţi
Wolfgang Puck a gătit pentru 1.500 de invitaţi

Cea de a 92-a ediţie a galei Premiilor Academiei Americane de Film se va încheia cu ospăţul tradiţional de la Governors Ball. De 26 de ani încoace, maestrul bucătar de origine austriaco-americană Wolfgang Puck (70 de ani) găteşte pentru starurile de la Hollywood şi invitaţii lor de seamă. Conform declaraţiilor lui, 70% din produse sunt vegetariene şi plasticul e interzis.

Gala Oscar are loc şi în acest an la Dolby Theatre, din Hollywood, Los Angeles. La evenimentul aşteptat cu sufletul la gură de principalii favoriţi, Joaquin Phoenix (n.r. care e vegetarian de aproape 10 ani), Brad Pitt, Renee Zellweger, Sam Mendes şi Laura Dern, vor participa 1.500 de invitaţi. Ingredientele folosite de Puck pentru meniul serii sunt 70% vegetariene şi 30% peşte şi carne. 

Aranjamentele  artistice sunt  realizate de  220 de bucătari
Aranjamentele artistice sunt realizate de 220 de bucătari

Bufetul dinaintea galei este 100% vegetarian la cererea expresă a lui Phoenix. ”Am renunţat complet la vita de Kobe, la carnea de pui, prepeliţă şi curcan şi am înlocuit-o cu avocado, soia şi brânză vegetală. Piesa de rezistenţă a meniului este constituită de pizza vegetariană cu sos pesto. La grătar vom face doar legume şi risotto cu trufe însoţite de diferite sosuri. Însă nu le vor refuza plăcerea celor care nu sunt vegetarieni să mănânce pui la grătar, homari, mini-sendivişuri cu brânză Cedar şi carne de curcan, vită sau pui. Peştele este prins chiar de un amic de-al meu cu doar câteva zile înaintea spectacolului”, a declarat Puck, patronul lanţului de restaurante Spago. 

Preparatele sunt  70% vegetariene  şi doar 30%  pe bază de carne
Preparatele sunt 70% vegetariene şi doar 30% pe bază de carne

Puck s-a mutat în 1973 în Los Angeles şi în 1982 şi-a deschis primul restaurant. De 26 de ani încoace, Puck e bucătarul galei Oscar. Invitaţii vor avea parte de serviciile a 35 de barmani care vor prepara 12.000 de cocteiluri, printre care Negroni-Orange, Campari, Vermouth Black, gin Mojito-Lime, Rom alb, Pina Colada cu ananas şi Rom de Malibu. Ospăţul va dura 2-3 ore. La pregătirea bufetului au muncit 220 de bucătari din echipa lui Puck, 300 de ospătari vor avea grijă ca invitaţilor să nu le lipsească nimic. Peste 500 de agenţi de pază vor împânzi zona pentru a-i feri de incidente neplăcute pe actori. Un lucru important trebuie menţionat: plasticul a fost complet eliminat din meniu. Paiele din cocteiluri au fost înlocuite cu unele din orez, paharele de bere şi cidru înlocuite cu unele din hârtie şi ornamentele colorate din sendvişuri înlocuite cu unele similare realizate din lemn. De pe mese nu vor lipsi băuturi fine de 16.000 de dolari, de genul sticlei de tequila Don Julio 1942, sau şampanie Moet. 

image
image
image
image
image
image
cub marius elisei png
cub anda adam png
Tudor Chirilă jpg
image png
banner otil dragusanu chirila png
image png
banner oana roman vica blochina png
MDAmaD00MjAmaGFzaD1lNjE4MGEwZTkwMzhkZjNhY2NhNzMyMDlkOTk0MDliMA== thumb jpg