Oscarul lui Frances McDormand, furat la scurt timp după gală! Hoţul a fost arestat


    Frances a început să plângă atunci când a constatat dispariţia statueteiFoto:Getty
Frances a început să plângă atunci când a constatat dispariţia statueteiFoto:Getty

Frances McDormand, câştigătoarea Oscarului la categoria cea mai bună actriţă într-un rol principal, a fost la un pas să rămână fără marele premiu.

Aflată la Balul Guvernatorului, petrecerea oficială de după gala premiilor Oscar, actriţa era ocupată să discute cu alţi invitaţi şi îşi lăsase pe masă trofeul, proaspăt gravat cu numele ei. Un bărbat l-a înşfăcat şi se pregătea să fugă cu el, dar a fost oprit de un fotograf, care a reuşit să recupereze statueta.

 McDormand a început să-şi caute disperată premiul în sala în care avea loc petrecerea, situată cu doua etaje mai sus de cea în care a avut loc gala Oscar 2018. Potrivit martorilor, actriţa a început să plângă atunci când a remarcat faptul că premiul era de negăsit, relatează telegraph.co.uk.

Hoţul nu a ratat ocazia de a se lăuda cu premiul pe reţelele de socializare, aşa că s-a filmat ţinând în mâini statueta de aur aparţinând actriţei Frances McDormand. După ce şi-a recuperat statueta, actriţa a rugat paznicii să-l lase să plece, dar poliţia a fost de altă părere şi l-au arestat pe făptaş.Bărbatul de 47 de ani a fost acuzat de furt cu circumstanţe agravante, iar dacă doreşte să fie eliberat curând trebuie să plătească suma de 20.000 de dolari. 


    Frances McDormand a câştigat la categoria
Frances McDormand a câştigat la categoria

Reprezentanta actriţei Frances McDormand a transmis că ea şi trofeul „s-au reunit fericiţi”. Între timp, identitatea hoţului a fost făcută publică. Cara Buckley de la New York Times a publicat pe Twitter o fotografie cu bărbatul, spunând că fotograful Wolfgang Puck l-a oprit şi trofeul a ajuns din nou la proprietară.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
shutterstock 1833215881 jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
Catalin Botezatu png
image
image
image
image
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg