Pamela Anderson a împlinit 52 de ani. Cum a petrecut după despărțirea de Adil Rami

Ultima actualizare:
Pamela Anderson și Dylan, fiul ei au petrecut împreună ziua de naștere a celebrei actrițe
Pamela Anderson și Dylan, fiul ei au petrecut împreună ziua de naștere a celebrei actrițe

Pamela Anderson a împlinit astăzi 52 de ani, însă vârsta reprezintă doar un număr pentru celebrul model din revistele Playboy. Chiar dacă a trecut pracul de 50 de ani, ea încă face ravagii printre tinerei și indiferent că a schimbat de mai multe ori prefixurile de-a lungul timpului, actrița încă reușește să se mențină la statutul de sex symbol de odinioară.

Pamela Anderson a împlinit 52 de ani, însă chiar dacă anii au trecut peste ea, celebra actriță a reușit să-și mențină imaginea de sex symbol chiar și acum. Astfel că, nici despărțirea de Adil Rami, fotbalistul francez cu care ea a avut o relație de mai mulți ani, nu a făcut-o să nu se bucure din plin de un timp petrecut alături de fiul ei, Dylan în vârstă de 21 de ani.


    Pamela Anderson și Dylan, fiul ei au petrecut împreună ziua de naștere a celebrei actrițeFoto: Profimedia
Pamela Anderson și Dylan, fiul ei au petrecut împreună ziua de naștere a celebrei actrițeFoto: Profimedia

Cei doi au fost surprinși împreună pe străzile din California, în timp ce mergeau spre un restaurant să sărbătorească în avans ziua actriței, dar și să petreacă împreună un timp de calitate în familie, mai ales că în ultima perioadă a fost dificilă pentru Pamela, dat fiind faptul că ea și iubitul ei au avtu parte de o despărțire destul de scandaloasă.

”E greu de acceptat”, și-a început Pamela Anderson dureroasa dezvăluire pe contul peronal de Instagram. Compleșită de tristețe, actrița în vârstă de 51 de ani a vorbit despre infidelitățile jucătorului care a câștigat Cupa Mondială împreună cu naționala Franței.

”Ultimii doi ani (și chiar mai mult) din viața mea au fost o minciună. Am fost distrusă când am aflat, zilele acestea, că el trăia o viață dublă. Obișnuia să facă glume despre ceilalți jucători, care își cazau amantele în apartamente aflate în apropierea caselor în care locuiau iubitele lor. Păi el spunea despre bărbații ăia că sunt niște monștri? Mai rău, a păcălit pe toată lumea. Cum se poate să te joci în felul ăsta cu inimile a două femei? Și sunt sigură că au mai fost și altele. El e monstrul!”, a acuzat Pamela.

Furioasă, vedeta din serialul ”Baywatch” nu și-a ascuns deloc dezamăgirea: ”Narcisicii nu se schimbă niciodată, sociopații nu se schimbă niciodată”. Pamela se declară însă fericită că a aflat adevărul și că a reușit să iasă din această spirală a minciunilor, chiar dacă asta i-a provocat multă suferință.

Cum a reacționat fotbalistul după declarațiile Pamelei

Adil Rami a venit cu o declaraţie în care susţine că toate acuzaţiile sunt complet false. Cu toate astea, fotbalistul subliniază că este „absolut dezgustătoare“ atitudinea fostei sale partenere, despre care spune că doar vrea să-l rănească având în vedere că violenţa domestică este un subiect important pentru el, fiind implicat în mai multe campanii ce au ca scop combaterea acesteia.

„Îmi pare rău, dar nu am altă soluţie. Am tăcut atâta timp pentru că am fost şocat şi mi-a fost greu să vorbesc, însă am prea multe pe suflet. E simplu şi clar: acuzaţiile de violenţă domestică sunt complet false şi nu pot rămâne nepăsător. Cei care mă cunosc îmi ştiu şi valorile şi ştiu că e imposibil să fac vreodată aşa ceva. Dacă ea şi-a dorit să mă rănească, ei bine a ales o cale bună. Ştie că pentru mine este foarte importantă această cauză, să lupt împotriva violenţei domestice. Ce face ea este de-a dreptul dezgustător. Să mintă pentru a-şi menţine o relaţie bună cu fostul ei partener şi cu copiii ei este un lucru, dar să folosească minciuni despre violenţa domestică, a mers deja prea departe şi nu este corect. Nu voi lăsa aceste acuzaţii mincinoase fără replică. Totul este mult prea serios. Am spus ce aveam de spus din suflet, iar acum îi voi lăsa pe experţi să se ocupe de acest caz“, a scris fotbalistul pe Instagram

Cele mai sexy fotografii cu Pamela Anderson

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net