Pamela Anderson s-a despărţit de fotbalistul Adil Rami

Ultima actualizare:

    Pamela Anderson are 51 de aniFoto: Getty
Pamela Anderson are 51 de aniFoto: Getty

Relaţia de amor dintre Pamela Anderson şi fundaşul formaţiei Olympique Marseille, Adil Rami, a ajuns la final. Cei doi s-au despărţit după aproape un an, anunţă presa americană, citată de Le Figaro.

Site-ul TMZ susţine că Pamela Anderson a pus capăt relaţiei la doar câteva zile după ce Adil Rami a cerut-o de soţie. Ea a părăsit locuinţa lor din sudul Franţei, însă a rămas în această ţară, unde va participa la emisiunea "Dancing with the Stars".

TMZ notează că Pamela Anderson i-a dat inelul primit de la Rami fiului ei Brandon.

La rândul său, site-ul Page Six a precizat, citând o sursă apropiată actriţei, că aceasta a ales să "se sacrifice pentru dragoste". "Pamela are impresia cu Adil nu petrece destul timp cu copiii lui. Ea a decis să iasă din viaţa lui, pentru ca el să fie mai mult alături de copii", a explicat sursa citată.

Starelata a fost prezentă la Campionatul Mondial de Forbal din Rusia

Pamela Anderson a fost prezentă la mai multe meciuri ale echipei Franţei la Cupa Mondială din Rusia, dar şi la partide ale formaţiei Olympique Marseille.

În vârstă de 31 de ani, Adil Rami joacă la Olympique Marseille din 2017, după ce a trecut pe la OSC Lille, Valencia, AC Milan sau FC Sevilla. El are doi copii cu fosta sa parteneră de viaţă, Sidonie Biémont.

Adil Rami este fundaş la Olympique Marseille
Adil Rami este fundaş la Olympique Marseille

Pamela Anderson, născută pe 1 iulie 1967, s-a remarcat în calitate de fotomodel şi este vedeta care a pozat de cele mai multe ori pe coperta revistei Playboy. După rolul din serialul ”Baywatch” care i-a adus celebritatea, starleta canadiană a jucat în alte câteva seriale de succes, precum ”Meşterul casei/ Home Improvement” şi ”V.I.P.”.

Vedeta canadiană, în vârstă de 51 de ani, care are doi fii - Brandon, în vârstă de 20 de ani, şi Dylan, în vârstă de 19 ani - cu fostul ei soţ Tommy Lee, este o filantroapă dedicată şi o susţinătoare înfocată a organizaţiilor care militează pentru drepturile animalelor.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el