Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 19 ani: ”E un monstru!”

Ultima actualizare:

    Pamela Andreson a anunțat că s-a despărțit de fotbalistul Adil Ramifoto: arhivă personală/Instagram
Pamela Andreson a anunțat că s-a despărțit de fotbalistul Adil Ramifoto: arhivă personală/Instagram

Pamela Andreson a anunțat că s-a despărțit de fotbalistul francez Adil Rami. Fostul iepuraș Playboy a dezvăluit, pe contul personal de Instagram, că bărbatul mai tânăr cu 19 ani decât ea ducea o viață dublă.

”E greu de acceptat”, și-a început Pamela Anderson dureroasa dezvăluire pe contul peronal de Instagram. Compleșită de tristețe, actrița în vârstă de 51 de ani a vorbit despre infidelitățile jucătorului care a câștigat Cupa Mondială împreună cu naționala Franței.

”Ultimii doi ani (și chiar mai mult) din viața mea au fost o minciună. Am fost distrusă când am aflat, zilele acestea, că el trăia o viață dublă. Obișnuia să facă glume despre ceilalți jucători, care își cazau amantele în apartamente aflate în apropierea caselor în care locuiau iubitele lor. Păi el spunea despre bărbații ăia că sunt niște monștri? Mai rău, a păcălit pe toată lumea. Cum se poate să te joci în felul ăsta cu inimile a două femei? Și sunt sigură că au mai fost și altele. El e monstrul!”, a acuzat Pamela.

Furioasă, vedeta din serialul ”Baywatch” nu și-a ascuns deloc dezamăgirea: ”Narcisicii nu se schimbă niciodată, sociopații nu se schimbă niciodată”. Pamela se declară însă fericită că a aflat adevărul și că a reușit să iasă din această spirală a minciunilor, chiar dacă asta i-a provocat multă suferință.

Adil Rami, un iubit posesiv

Pamela Andreson recunoaște că nu înțelege comportamentul fostului ei iubit. Deși a înșelat-o, Adil Rami era posesiv și nu suporta să n-o știe prin preajmă: ”Voia să fiu mereu alături de el. Voia să știe tot timpul cu cine eram. Îmi cerea să-i trimit filmulețe de unde eram”.

Actrița a simțit că lucrurile nu sunt în regulă și că starul naționalei de fotbal a Franței nu este cu totul sincer cu ea. Mai mult, a vrut să rupă relația de nenumărate ori, dar de fiecare dată a fost convinsă să se răzgândească. ”De fiecare dată venea la mine și-mi spunea că o să moară fără mine. Că se duce la terapie. Că n-o să-mi mai facă rău. Că-și dorea să ne mutăm într-o zi în Malibu.”

Îndrăgostită, Pamela îl credea și se întorcea la el, chiar dacă, de-a lungul timpului, câțiva prieteni au încercat s-o avertizeze. A fost cazul celebrului fotograf David LaChapelle, pe care Rami i-a interzis să-l mai vadă după acest avertisment.

Fotbalistul s-a implicat, alături de Pamela, în lupta împotriva violenței domestice. Cei doi au participat, de-a lungul timpului, la acțiunile asociației National DV Hotline, lucru pe care actrița îl regretă acum. ”N-ar fi trebuit să fie imaginea luptei împotriva violenței domestice. A făcut asta doar ca să-și îmbunătățească imaginea. Nu respectă nicio femeie, în afară de mama lui. Minte și el, toți mint. E foarte dureros. Sunt atât de tristă”, a dezvăluit actrița.

Pamela a mai spus că fotbalistul a aîncercat și de data aceasta s-o împace. ”Mi-a trimis flori și scrisori. Nu le-am acceptat. A venit la mine la hotel. Oamenii de ordine l-au ținut departe. În acest moment am o gardă de corp pentru că-mi provoacă teamă.” Actrița a mai spus că intenționează să părăsească Franța și că a ales să dea cărțile pe față pe Instagram pentru că Rami i-a transmis că ”tabloidele franceze îmi sunt prietene”.

Citește și:

La 51 de ani, Pamela Anderson s-a dat în spectacol

Pamela Anderson, aşa cum chiar nu ai văzut-o niciodată! Cum a apărut blondina la Paris

Pamela Andreson și Adil Rami, relație cu năbădăi din 2017

Rami și Pamela Anderson au început relația în 2017, însă au avut parte de multe neînțelegeri și separări. Fotbalistul a mai fost căsătorit cu Sidonie Biémont, alături de care are gemeni, Zayn și Madi. Starul Playboy a fost căsătorită cu toboșarul Tommy Lee din 1995 până în 1998 și are alături de acesta tot doi băieți, unul de 21 de ani, Dylan, și unul în vârstă de 22 de ani, Brandon. Pamela a mai bifat câteva mariaje de atunci, însă toate s-au terminat cu divorț.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el