Pamela Anderson se iubește cu bodyguardul său

Ultima actualizare:

    Pamela este în sfârșit fericităFoto: Profimedia
Pamela este în sfârșit fericităFoto: Profimedia

Pamela Anderson se iubește cu bodyguardul său, Dan Hayhurst. Vedeta zâmbește din nou după ce a făcut-o de râs fostul soț de numai două săptămâni.

Actrița Pamela Anderson (53 de ani) se iubește cu Dan Hayhurst. Bărbatul e bodyguardul său, în brațele căruia și-a regăsit fericirea la 7 luni după ce s-a despărțit de Jon Peters (74 de ani), care i-a fost soț 12 zile. Pamela e împreună cu Hayhurst de când a început pandemia. Ea a fost măritată cu Tommy Lee, între 1995 și 1998 și au doi copii, Brandon, de 23 de ani, și Dylan, de 22 de ani. Între 2007-2008 și 2014-2015 a fost căsătorită cu Rick Solomon. 

Pamela Anderson s-a despărțit de soțul ei după doar 12 zile de căsnicie

Pamela Anderson a împlinit 52 de ani. Cum a petrecut după despărțirea de Adil Rami

Nu a avut noroc în amor

Vedeta din ”Baywatch” a avut o legătură cu fotbalistul francez Adil Rami, înainte de căsătoria de numai 12 zile cu Jon Peters, din luna februarie. Pamela chiar nu a avut noroc în amor până acum. Ea s-a despărțit de Rami, după o relație de doi ani, fiindcă ar fi fost agreastă și amenințată de acesta. ”Este foarte fericită împreună cu Dan Hayhurst. O ajută să își stabilească noua casă pe Insula Vancouver”, a spus o sursă apropiată pentru revista ”People”. Pamela Anderson se iubește cu bodyguardul său.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el