Pamela Anderson spune cum a fost înșelată de Adil Rami: ”E un pervers periculos”

Ultima actualizare:
Pamela Andreson a anunțat că s-a despărțit de fotbalistul Adil Rami
Pamela Andreson a anunțat că s-a despărțit de fotbalistul Adil Rami

Războiul dintre Pamela Anderson și fostul ei iubit, starul naționalei de fotbal a Franței Adil Rami, continuă. Actrița a făcut publice mesajele pe care le-a schimbat cu ”amanta oficială” a fotbalistului, o mai veche cunoștință a acestuia, cu care are, de altfel, doi copii.

Pamela Anderson a publicat pe site-ul propriu scrisorile pe care ea și fosta parteneră de viață a lui Adil Rami și le-au trimis în perioada în care și-au dat seama că fotbalistul ducea o viață dublă.

Un lucru e clar, Pamela nu vrea să lase nimic nespus sau neclarificat. Marți, fostul iepuraș Playboy a anunțat că se desparte de Adil Rami după ce a afat că acesta ducea o viață dublă. În noaptea de miercuri spre joi, Pamela a făcut publică corespondența cu fosta iubită a fotbalistului, mama celor doi copii ai acestuia. Este vorba despre câteva mesaje prin care acestea și-au dat seama că erau înșelate de Adil una cu cealaltă.

Dezvăluirile vin în contextul în care Adil a negat că ar fi dus vreodată o viață dublă. Fotbalistul a recunoscut însă că a menținut o ”relație ambiguă” cu fosta lui iubită și a declarat că-și dorește ca lucrurile să se liniștească. Comunicatul publicat de Adil Rami pe contul personal de Instagram n-a reușit însă decât să pună paie pe foc. ”Este un pervers narcisic, periculos, care nu se gândește decât la el. Nici măcar nu neagă că a fost abuziv, este doar furios că oamenii au aflat ce fel de om este. Spera să iasă basma curată. Spera să poată să mintă, să trădeze și să rănească în continuare, trecând drept un macho în ochii prietenilor lui bolnavi. Are toate atributele unui sociopat, nu știe să iubească, să fie drăguț”, a scris Pamela.

Pamela Anderson a contactat-o pe fosta iubită a lui Adil Rami

Pamela a vrut s-o cunoască pe Sidonie Biémont, mama copiilor lui Adil, încă de acum doi ani. ”Știu foarte bine ce înseamnă să fii o mamă singură. Am avut întotdeauna o relație bună cu iubitele foștilor mei soți și cu persoanele care intrau în contact cu copiii mei, este normal.”

Actrița din ”Baywatch” i-a scris prima fostei iubite a fotbalistului, pentru a se asigura că totul este bine. ”Vreau doar să ajut. Sper că Adil își va putea vedea copiii mai des. Dacă vei ajunge să mă cunoști, cu siguranță ai avea mai multă încredere în mine”, i-a scris Pamela Sidoniei.


    Pamela Andreson a anunțat că s-a despărțit de fotbalistul Adil Ramifoto: arhivă personală/Instagram
Pamela Andreson a anunțat că s-a despărțit de fotbalistul Adil Ramifoto: arhivă personală/Instagram

Răspunsul fostei iubite a fotbalistului a pus-o însă pe gânduri. ”Nu prea înțeleg… ce ți-a spus Adil? Noi ne-am despărțit în 2017. Apoi am aflat din presă că v-ați cunoscut. Am fost tristă și șocată. După aceea, timp de un an și jumătate am continuat să fim amanți. era foarte discret și îmi spunea că totul va fi bine. Până la urmă, la începutul lui 2019, am pus capăt relației, pentru că mi-e mai bine așa, decât să mă ascund și să fiu tratată în felul ăsta. Înainte de a intra în vacanță mi-a zis să urmăresc presa, pentru că totul avea să se termine. Mi-a zis că mă iubește și că îi lipsește familia”, a scris Sidonie.

Femeia a mai mărturisit că toată povestea i-a făcut mult rău și că a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui psihoterapeut. ”Bărbatul ăsta are o inimă bună, dar are o mare problemă cu minciunile și, evident, are probleme cu încrederea în sine. Mi-a zis că n-ați trăit niciodată împreună, că nu era decât o chestiune de imagine și că nu avea ce să facă.”

Pamela - iubita oficială, Sidonie – amanta oficială

Aceste mărturisiri au făcut-o pe Pamela să rupă orice relație cu Adil și să facă publice dovezile vieții duble pe care o ducea fotbalistul. Actrița i-a sugerat, totuși, rivalei ei să păstreze legătura cu cel care este tatăl copiilor ei, în speranța că se vor putea vindeca împreună. Femeia a refuzat însă, considerând că Adil ar fi periculos pentru copiii ei. ”Sora lui m-a sunat astăzi (după dezvăluirile Pamelei, n.r.). Bineînțeles că îl apără și îmi spun toți acum că ești o manipulatoare bipolară. Eu cred că ești o persoană drăguță și sinceră. Nu vreau să-l mai văd sau să mai vorbesc cu el. Chiar și pentru copiii mei este prea periculos. și da, erau mai multe femei. Tu erai iubita oficială, iar eu eram amanta oficială”, i-a mai scris Sidonie Pamelei.

Citește și:

La 51 de ani, Pamela Anderson s-a dat în spectacol

Pamela Anderson, aşa cum chiar nu ai văzut-o niciodată! Cum a apărut blondina la Paris

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net